Arama sonuçlarınız

1. E

Küba cristal 50 far açısı

Tamamdır çok teşekkürler yarın akşam deneyeceğim
  2. E

Küba cristal 50 far açısı

Herkese merhaba. Kuba cristal 50 motorunu yeni aldık ama farları çok yukarı bakıyor. Kısalar bile karşıdan gelen arabadaki şoförün direkt yüzüne vuruyor. Bunu ayarlayabilir miyiz içini açıp veya servisine mi söylemeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim
  3. E

NK250 mi Dominar 250 mi yoksa CL-X250 mi

Herkese merhaba, hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim. Bütçem 160000 TL. Yedek parça ve serviste sorun çıkarmayacak şehir içinde ve bazen de uzun yolda kullanacağım bir motor bakıyorum. İlk başta NK250 almaya karar vermiştim ama dominar da vazgeçilecek bir motor değil. Son zamanlarda ise...
  4. E

Yamaha sıfır motor sıkıntısı

Merhabalar sıfır R25 almak istiyorum ama sıfır motor bulunmuyor şu zamanlar. Bütçem ucu ucuna yetiyor ama alamıyorum, sıfır fiyatına da ikinci el 2019 modeller var onlara da bu paraları vermek istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım. Sıfır piyasası ne zaman düzelir. Bu arada Şubat gibi almak istiyorum...
  5. E

250 lik başlangıç motoru

Merhabalar herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. Ben Emre. 250 CC başlangıç motoru arıyorum (japon hariç). Neden hariç diye soranlarınız olacaktır. Bu motoru başlangıç için alcam yani 4-5 ay alışıp satıp japon alcam. Yani basamak olarak kullancam. Daha önceden 2 yıllık 100 CC Cg tecrübem...

Yeni mesajlar