Arama sonuçlarınız

1. M

Gündelik kullanıma, uzun yol ve köy yollarında kullanmaya uygun motosiklet tavsiyesi

Teşekkür ederim. Tenere ve tracer 7'nin v-strom'dan farkı nedir? Bu ikisini önerdiğinize göre muhtemelen v-strom'dan artısı fazladır. Artıları ve eksileri nelerdir.
  2. M

Gündelik kullanıma, uzun yol ve köy yollarında kullanmaya uygun motosiklet tavsiyesi

Herkese çok teşekkür ediyorum. Gerçekten doyurucu şeyler yazmışsınız. Şuan acilinden varı yoğu satıp v-storm almaya niyetlendim o derece ikna oldum yani djshwhshshshsjjsjsjs
  3. M

v-strom 650'nin ikinci el piyasası nasıldır? en fazla kaç yaşında olmalı? Japon olduğu için yaşa takılmaya gerek yok gibi hissettim ama bilemiyorum.
  4. M

Arkadaşlar merhaba. Çok tecrübeli bir sürücü olduğumu söyleyemem yaklaşık 1 yıllık motor kullanıcısıyım. Husqvarna Svartpilen 250 ile girdik bu batağa :D Isparta-Antalya arası yaklaşık 100-150 km git 100-150 km gel toplam 250-300 kmlik ufak bir uzun yol tecrübem oldu. Daha büyük ccli ve daha az...
  5. M

Analog Göstergeli Motosiklet Önerisi

sanırım shotgun bu değil mi? Çift analog göstergeli olsa direkt liste başlarımdan biri olurdu
  6. M

Bonneville'ler çok hoşuma gidiyor. Sürüş sırasında gerçekten retro hissiyatını veriyor gibi görünüyor. Royal Enfield'lar hoş ancak renkleri hep alacak bulaca gibi geliyor bana (en azından ilanlarda gördüğüm kadarıyla). Motorda iki üç rengin kullanılması pek beni çekmiyor. Tek renk siyah/gri...
  7. M

Teşekkür ederim. Sıfır ya da birkaç yıllık ve retro tasarıma sahip marka/seri öneriniz var mı acaba?
  8. M

Arkadaşlar herkese iyi günler. Husqvarna Svartpilen 250 kullanıcısıyım. Motorumdan memnunum ancak ara ara cc yükseltesim geliyor. Motosikletlerde dijital gösterge yerine analog göstergeler çok hoşuma gidiyor. Özellikle hem hız hem devir göstergesi analog olanlar. Triumph'ın bir iki serisi var...