Arama sonuçlarınız

1. cikohan

Merak edenlere 2015 Tiger 800 XRx ağır bakım

bakım gerekli elbette yüksek cc olunca parça fiyatları gerçekten katmerli oluyor ondan bana çok fazla geliyor. Mesela benim 250 cc tek silindir motorum için aynı parçaları buldum aşağıya yazdım işçilik hariç toplam 8.000 tutuyor benim motor için 10da işçilik yazsak ki bence o kadar tutmaz 18.000...
  2. cikohan

Merak edenlere 2015 Tiger 800 XRx ağır bakım

Yüksek cc motorların bakım maliyeti gözümü çok korkutuyor hayırlı olsun nice 50.000 lere
  3. cikohan

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

cf moto nk 250 2023 şehir içi şehir dışı sürekli +7000devir kullanımda 4.4 litre otobanda tamamen tapagaz giderken ortalama 130 140 km hızla 6 litre sabit 80km ile uzunyolda 3 litrenin altında
  4. cikohan

Mantık Ve Sürüş Zevki

650 f in rektefiye maliyetinin 350.000 tl yi aştığını gördüğümde hevesim kaçmıştı. Bana göre listede en mantıklı duran hornet ve mt 07 tabi bu mt 07lerin frenleri ve amortisörleri kaç yılından sonra düzgünleştirildi onu bilmiyorum
  5. cikohan

İstanbul avrupa nk 450 veya clx 700 sport aranıyor

özel mesajdan iletişime geçebilirsiniz
  6. cikohan

Bir garip kitleme mevzusu ? 🤷♂

eline sağlık bende hep toplamak istemişimdir
  7. cikohan

Spontini Subap ayarı

Banada 12 18 dedi ama chatgpt 1781552142 Spontini de çalıştırdıktan yaklaşık 1 2 dakika sonra sanırım az ısındığında tamamen durduğum zaman stop etme problemi vardı. Subap ayarından yaptığını düşünüp hazır lokma takımım varken ben yapayım dedim ilk mekanik tecrübem oldu dişliden senteyi...
  8. cikohan

Spontini Subap ayarı

2023 rks spontini 110 için subap ayarı emme egzoz kaç olmalı bilen var mı ? Durduğumda gaz vermezsem stop ediyor sentil alıp ayar yapıcam ama ne kullanım kılavuzunda nede internette emme egzoz kaç mm olmalı yazmıyor yardımcı olursanız sevinirim
  9. cikohan

(alınık) nx500 arıyorum

up
  10. cikohan

Sonunda mt'ye kavuştum

hayırlı olsun iyi günlerde kullan kazasız belasız sür
  11. cikohan

Kask arıyorum

thunder 4 kullanıyorum arka rüzgarlığı tutan 2 alyan var onlar bir şekilde kendi kendine yalama olmuş sürüş esnasında bir taraf tamamen çıktığında fark ettim yuva yalama olduğu için geride takamıyorum bilgin olsun bu kaskı alan herkes iç güneş vizöründen şikayetçi tamamen söküp sprey zincir...
  12. cikohan

İstanbul'daki Dedelerin Dikkatine!!

118kg+83kg+ benim 10 kiloluk çanta ile bursanın yokuşlarında iyi tırmanmış spontini her tümsekte artçı olarak 3 defa zıplamamın nedenini şimdi daha iyi anladım :D noter öğle arasına denk geldik çok geçe kaldı normalde üstüme aldığım saatte dönmüş olmayı planlıyordum istanbula anca 2 saat önce...
  13. cikohan

Erikli diye çıkılıp Enez'de son bulan olaysız motosiklet gezisi

güzel gezmişsin köfteci kordinatı yok mu kaydederdik :D
  14. cikohan

Hakkını verdim vol2

Bundan önce 2 etkinlik yapacaktın abi ilkini iptal etmiştiniz sanırım ikincide yanlış hatırlamıyorsam ramazan bayramında yağmurlu diye iptal olmuştu bu yaz grup sürüşü çok iyi gelir
  15. cikohan

Hakkını verdim vol2

Ekipmanın önemini anladım aslında bot eksik ayak bileğide yaralandı ama bir şey yok. İlk fırsatta hasanpaşaya gidip forma adventure tarzı uzun kaval kemiği korumalı bot alıyorum sağolasın sezon bitmeden seninle gideriz köftemizi yeriz :D teşekkürler 1 haftaya tamamen iyileşirim gibi duruyor
  16. cikohan

Hakkını verdim vol2

Vectonda var aldığım pantolonla beraber geldi istersen ölçülerini fotoğrafla gösterim büyük ihtimal senin pantolonada uyar
  17. cikohan

Hakkını verdim vol2

Çarşamba günü bende İğneada ya gittim yol çok güzel virajlar zevkli her taraf ağaç dolu yeşile doydum. İstanbuldan giderken navigasyonda paralı yolları kapatınca çizdiği yol yani eski kırklareli yoluda harikaydı 250 lik motosiklet bazen tıkansada çok zevk aldım.İğne ada da köfte yedikten sonra...
  18. cikohan

Noter ticari-hususi

teşekkürler
  19. cikohan

Noter ticari-hususi

Yarın kısmetse kuryelik için 2. el motosiklet alıyorum motosiklet ruhsatta hususi ve çantası işli. Ticari olarak almak istiyorum ama şahıs şirketini daha açmadım. Motosikleti üstüme alırken ticariye çevirebiliyor muyum yoksa illa şirket vergi levhası falan mı gerekiyor. Noterde 10.00-17.00...

Yeni mesajlar