Arama sonuçlarınız

1. L

Dominarı sattım artık dünyanın en huzurlu insanıyım

Ancak istatistikler Aslında en büyük sıkıntılardan birisi usta konusu. Bajajın yetkisi servisleri rezil durumda Valla ben de sarı siteye inanıyordum bir ara bakıyorsun bir motorun en ucuzuna mesela 160 yazıyor. Facebook gruplarına bir giriyorsun 130-140 havada uçuşuyor.
  2. L

Dominarı sattım artık dünyanın en huzurlu insanıyım

9 ay önce kendime 11 bin km de 2021 model bir dominar 400 ug almıştım. Başta her şey çok güzeldi uzun zaman binerim diye tonla masraf yaptım. Dikkatli titiz baktım ve onu hiç üzmemeye çalıştım. Yalnız o benim çok üzdü. Sürekli bir yerinden arıza verdi. Arka freni kendi kendine sıkmasıyla diske...
  3. L

Motorun fazla devirlenmesi

Dominar 400 motosikletimde son zamanlarda bir sorun yaşıyorum gibi ama emin değilim. Motora fazla gaz verince sanki eskisinden çok daha fazla bağırıyor devir aşırı artıyor daha fazla titriyor ve kesiciye girmiyor. İlk aklıma gelen baskı balata fakat bariz bir şekilde çekişten düşmesi lazım...
  4. L

Telefon tutucu önerisi

Ram mounts veya quadlock a para yetmiyorsa nukrotech titreşim modüllü gerçekten baya iyi iphone 16 pro ile kuryelik yapıyorum bayadır bir zararı olmadı
  5. L

D400 çalışmama sorunu 13 bin tl masraf

Parayı vermemiştim bugün 2 bin vermem diyip bin verdim motoru aldım yaptırmadan. Sığır neyi yanlış taktıysa motor kısa fara geçmiyor sadece uzun farlarda duruyor
  6. L

D400 çalışmama sorunu 13 bin tl masraf

Bajaj d400 2021 motosikletim bir süredir bazen zor çalışıyordu. Özellikle biraz yol yapıp durduysam örneğin benzin almaya, uzun marş sonrası çalışıyordu. Dün ankaradaki bir yetkili servise bıraktım orda yine sorunsuz çalıştığı için anahtarı ruhsatı bıraktım kendi biraz sürüp deneyecekti. Bugün...
  7. L

Uzun yolda kasık ve bacak ağrısı

Hocam valla ayağın önü peglerde dizlerle kavrayıp kollar kırık kullanıyorum bildiğim böyle. Ama galiba biraz agresif kullanıyorum dominarın üstünde sanki racingte oturuyor gibiyim :) fıtığı bilemiyorum umarım yoktur. 1761504868 Ben galiba sürekli ciddi anlamda sıkıyorum. Hissel olarak da...
  8. L

Uzun yolda kasık ve bacak ağrısı

Ortalamanın üstünde motosiklet üstünde olmama rağmen (aylık 2500 km civarı), ne zaman uzun yola çıksam yaklaşık 100 km sonra bacaklarım tutmamaya başlıyor kasıklarım ağrıyor ve bacaklarım yorgunluktan titremeye başlıyor artık motoru tutamaz hale geliyorum. Acaba motoru olması gerektiğinden fazla...
  9. L

Pinlock kaska takılı mı nasıl anlaşılır?

Vizörün iç kısmında sağ ve solda bir çıkıntı olur. Pinlock o çıkıntılara sıkıştırılan bir cam olur genelde. Eğer yoksa yoktur olsa farkederdiniz zaten.
  10. L

Ankara usta deneyimlerim.

Belki tek çocuktur
  11. L

Çok duyduk ama deneyemedik malesef :) 1758019803 Dükkanının ismi nedir adem ustanın Zaten kendim yapıyorum artık tüm takımım var da illaki gerekiyor bir yerden sonra 1758019996 Çünkü ustalığa geçmişe bakmadan önüne gelene servislik veriyorlar. Bizim millet de gidiyor aynayı sıktırıyor çok iyi...
  12. L

Büyük cc lere de bakıyor mu
  13. L

Farkedeceksiniz ki iyi yorumu olan yok. Bunun sebebi belki de çoğunun hint/çin grubu ustası olması. Ankarada esnaf ahlakı ve ustalığı iyi olan bir usta varsa nolur söyleyin. Deneyimlerinizi iyi kötü paylaşın. - ilgin motosiklet: Ustalığı kötü ahlakı iyi basit işler için gidilebilir (eliniz alet...
  14. L

Motosikletin masrafları sizi de tiksindirmiyor mu?

Çok çabuk kirlendiği için çantları hemen hemen hiç temizlemiyorum. O emeğiniz küçük bir su birikintisinde gidiyor :d
  15. L

Valla ankarada bulamadım iyi usta bulabileceğimi de sanmıyorum. 10 usta denemişimdir.
  16. L

Bende de 2021 d400 var 200 km önce ağır bakıma soktum ağır bakım dediği de buji yağ yakıt pompası falan değişti 6 bin lira aldılar motor şimdi hiç çalışmaz oldu pazartesi çekici çağırıcam :)
  17. L

Ekipmanı, aşırı sık bakımı, sorunları, kaza riski vs derken küçük küçük ömür çürütüyor bu alet ya. Artık öyle bir seviyeye geldi ki tiksinti geldi yani.
  18. L

Bakım sonrası çalışmama sorunu

Dominar 400 ug motorumu ağır bakıma götürmüştüm yakıt filtresi hava filtresi bujiler gibi genel şeyler değişmişti. Motor bakımından geldiğinden beri çalışma şeklinde bir sorun var. Bazen çalışıp hemen istop ediyor tekrar çalıştırınca düzeliyor ancak bugün benzin aldıktan sonra motoru istop ettim...
  19. L

motorda acemiyim ne yapmaliyim

Hocam istanbulda falan var da şahsen ben ankarada uygun fiyatlı eğitim bulamıyorum zaten bir yer tekelleşmiş biraz 50 bin falan istiyor. Bir kaç hocaya sordum onlar da 35 40 dedi bunlar beni zorlar yani. Ankarada uygun fiyatlı bilen varsa aydınlatabilir
  20. L

Ankara da gitmemeniz gereken tamirhane

Adında bisiklet geçen bir yere niye uğrayalım zaten hata sende.

Yeni mesajlar