Arama sonuçlarınız

1. C

Kafa Yapıma Göre Kask Arıyorum (Round Oval)

Merhaba, kafa ölçüm 57. Buff balaklava ile kullanacağımı düşünürsek M beden kask almam lazım. Ki ilk aldığım kaskı acemilik ile L almışım ve büyük geliyor. - Önce GT-Air 2 aldım M beden. Fakat kafamı şakak üstlerinden çok rahatsız etti. Uzun yola çıktığımda ise yarım saatte mola verdirecek...
  2. C

Lastik Basınç Sensörü Contası

Merhaba, BİM'den aldığım lastik basınç sensörünü kullanıyorum uzun zamandır. Çok da memnunum. Fakat sabah arka tekerin indiğini gördüm. Hava vurmak için sensörü aldığımda, içindeki contanın sibop ağzında kaldığını gördüm. Çok sıkmış olabilirim, conta kendini bıraktı sanırım. Sibop ağzındaki...
  3. C

Kask Alternatiflerime Bakar Mısınız?

merhaba, nc750x kullanıyorum. muhtemelen sonraki motorum da yine dik oturuşlu olacak. yeni kask siparişi vermek istiyorum. yurtdışından da olabilir. kabuk çok iri görünsün istemiyorum. Hatta touring olduğundan çene açılır almak isterdim ama ağırlık 200gr farkediyor. Boyun fıtığımda olduğundan...
  4. C

Fodsports Fx4 Pro Sıfır İnterkom

Merhaba, Ürünü Aliexpress'ten aldım. Geldikten 2 gün sonra da arkadaşım BIM Prozone interkom bulmuş 2 tane almış. Dolayısıyla bu ürün boşa çıktı. Hiç kullanmadım. Sadece sağlam mı diye açıp özellikleri test edilmiştir. Sıfır kutusunda duruyor. Ankara içi elden teslim ederim. 4lü konferans...
  5. C

Xmax 250 Uğultu Sesi ve Benzin Pompası Şüphesi.

Merhaba arkadaşlar. Xmax 250 2016 kullanıyorum. Bir anda bunses ortaya çıktı. Aşağıdaki sesi dinler misiniz? Benzin pompası olduğunu tahmin ediyorum. https://youtu.be/7J-Fbj4Ceys
  6. C

Ankara İçin Mont Seçimi ve Sırtlık Sorunu?

Merhaba, bir süredir mont bakıyorum fakat bir türlü karar veremedim. Ankara'da yaşıyorum. Kışın motora binmem, en fazla son baharda biner hava çok soğuyunca garaja çekerim. Bu şartlar için mont arıyorum: 1. Ankara'nın uzun süren aşırı sıcak yazları olmadığından içliği çıkarılabilir 4 mevsim...
  7. C

Ankara'da Sürücü Kursu ve Sürüş Eğitimi Tavsiyesi

Merhaba, A ehliyet almak istiyorum. Vitesli geçmişim hiç yok. Dolayısıyla bir kurs şeklinde süreci yürütecek aynı zamanda da bana düzgün eğitim verecek bir yer arıyorum. Amacım ileri sürüş, güvenli sürüş gibi bir eğitim değil, çünkü görüştüğüm yerler bu eğitimler için asgari 2000km motorumuzla...
  8. C

Nmax (2018-2020) veya Xmax (2015-2016) ?

Merhaba, Ankara'da yaşıyorum. Şehir içinde kullanmak için motorumu yenileyeceğim. Şu an 50cc kullanıyorum ve trafikte zorluyor. İşim ile evim arası 7km fakat olur da tayinim çıkar ise daha uzun mesafe de yapabilirim. Gerçi Ankara'da en uzun mesafe ne olabilir :) Nmax 155 ve Xmax 250 arasında...
  9. C

Kilometre İbre Titremesi

Merhaba arkadaşlar. Sym Orbit 2 50cc kullanıyorum. Motoru teslim alırken farketmedim ya da önemsemedim ama yaklaşık 500km'dir km ibresi titreme yapıyor. Özellikle 30km hız civarında çok sallıyor ama 50 km üzerinde belli belirsiz kalıyor. Servise bilgi vermiştim, hatta km rediktörü, teli ve...
  10. C

Kask İçin Kamera Seçimi

Merhaba, Kaska takmak üzere aksiyon kamerası arıyorum. Kolay satın alamayan ve almadan önce cılkını çıkarana kadar araştıran biri olarak tavsiyelerinize ihtiyacım var. Öncelikle blog yapma gibi bir derdim yok ama belki ufak tefek youtube'da yayınlarım diyerek harici mikrofon desteği olsun...