Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün evime giderken denk geldim kazayı yapan motosiklet sürücüsü ve artçının durumu iyiymiş tam emin olmamakla birlikte a101 aracı sıkıştırıp motosikleti kaza yapasına neden oldukdan sonra hızla olay yerinden kaçtığı söyleniyordu kaza yapan arkadaşa ve artçısına geçmiş olsun :(
Chopper cı arkadşlara soruyorum 200 ve 400 cc arası vitesi en alt 1.. vitesten başlayıp yukarı doğru vites büyüyen modellerden alınabilir ve önerdiğiniz modelleri öğrenme şansımız var mı sanırım çoğu chopper da vitesler en yukardan başlıyor aşağıya doğru büyüyor ? bunu istemiyorum.
intercoomdan müziği açıp %50 müzik %50 egzoz sesi trafik sesiyle birleşince hele de hava güneşli olduğunda kendimi 20 yaşında delikanlı gibi hissediyorum :)
bu arada profil resmine aldanma 1982 liyim :)
Tvs rtr 200 - 2020 Model Eczacı teknisyeniyim işe gidip gelmek için kullanıyorum şuanki km 9000 herhangi bir kazası düşmesi kalkması yok ön arka abs modeli inanılmaz az yakıyor ivmelenmesi güzel trafikte yeterli, arka Stop F1 modül ( uçak kanadı takılı ) lastikler Anlas Winter Grip 2 aldığımda...
merhaba arkadaşlar adım özkan 38 yaş istanbul eczacı teknisyeniyim daha önceleri cbf150 kullanıcısıydım ön sipariş ettiğim tvs rtr200 le motosiklet dünyama devam edeceğim nasipse herkeze kazasız hayırlı sürüşler diliyorum