Arama sonuçlarınız

1. Voltaren

Volkswagen'den elektrikli bisiklet

Volkswagen elektrikli bisiklet çıkardı: Ekranı ve geri görüş kamerası var Volkswagen, n+ firmasıyla iş birliği yaparak otomobillerindeki teknolojiyi iki tekerleğe taşıyan yeni elektrikli bisiklet modellerini tanıttı. Otomobil dünyasının dev ismi Volkswagen, mikromobilite alanında vites...
  2. Voltaren

"Seni burada döveriz, polise de kaza olduğunu söyleriz"

Antalya'da motosiklet kazası: Kask kamerası silindi, tehdit edildi Antalya'da motosikletine arkadan çarpılan sürücü, kaza sonrası kask kamerasının alınıp görüntülerin silindiğini ve 'Seni döveriz' diye tehdit edildiğini iddia etti. Güvenlik kamerası kayıtlarıyla haklılığı ortaya çıktı...
  3. Voltaren

2. El Motorlara Karşı Önyargı

Sırf motosikletler değil, dört tekerlekler de aynı. Hangi aracın sahibine/galericisine sorsan standard tek cümle: "Kuruş masrafı yok, benzini/mazotu koyacan, binecen-gidecen..." Ama ekspertize soktuğun anda işler değişiyor. Artı ekspertizlerin gözden kaçırdıkları da ayrı.
  4. Voltaren

Elektrikli naked Honda WN7 Avrupa pazarında satışa sunuldu

Honda'dan ezber bozan hamle: İlk büyük elektrikli motosikleti Avrupa'da satışa çıktı Otomotiv devi Honda, elektrikli scooter hamlelerinin ardından ilk tam boy ve yüksek performanslı naked elektrikli motosikleti WN7 modelini Avrupa pazarında resmen satışa sundu. Japon otomotiv ve motosiklet...
  5. Voltaren

4 Zamanlı Motorlarda 2 Zamanlı Motor Yağı İlavesi

Bu forumda bugüne kadar gördüğüm en ilginç konu oldu bu... Deneyi yapan arkadaşın çabası takdir edilesi.
  6. Voltaren

15 yaşında direksiyon başına geçti, dehşet saçtı

15 yaşında direksiyon başına geçti, dehşet saçtı İzmir'in Bornova ilçesinde, ehliyetsiz sürücü S.T.'nin (15) otomobille çarparak düşürdüğü motosikletin sürücüsü Nuh Akıncı (42) ağır yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Kaza, 26 Haziran Cuma günü, Doğanlar Mahallesi...
  7. Voltaren

Kapı gıcırtısı cinayeti: Bu toplum nereye gidiyor?

Kapı gıcırtısı tartışması; 1 ölü 2 ağır yaralı Muğla’nın Fethiye ilçesinde kapı gıcırtısı tartışmasında O.K.G. (62), komşusu döner ustası Ramazan Çalışkan’ı (42) av tüfeği ile öldürdü; eşi Emine Çalışkan (40) ile kızı E.Ç. (13) ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı...
  8. Voltaren

Kaza değil cinayet: Tıp fakültesi öğrencisi Yaren Mercan (22)

Milliyet Gazetesi 15.06.2026 - 14:37 | Son Güncellenme: 15.06.2026 - 15:07 .....................Kaza, 19 Mart’ta akşam saatlerinde (Kayseri) Talas ilçesi Mevlana Mahallesi Sayer Caddesi’nde meydana geldi. Kadir Efe yönetimindeki 38 YE 008 plakalı otomobil ile Yaren Mercan idaresindeki...
  9. Voltaren

Voltaren'in not defteri

10. Voltaren

Motosikletli zabıta seyyar bisiklet kiralayan yaşlı adama çarptı

Star Ana Haber'in konuyla ilgili aşağıdaki videosunda, 0:34'den itibaren; iddiası var. https://www.youtube.com/watch?v=YDtywEag65s
  11. Voltaren

Kontrolsüz Şerit Değişikliği. Motosiklet Sürücüsü Metrelerce Sürüklendi

@tommygun hocamın cümlesiydi yanlış hatırlamadıysam: "Trafikte kendinden başka herkese gerizekâlı muamelesi yaparak motor süreceksin" diye. Bunun doğru olduğunu bu konuda bir kez daha görmüş bulunuyoruz.
  12. Voltaren

acelen ne scooter cı?

"Ne bakıyosun ulan?" diye bir baba-oğul 22 yaşındaki bir çocuğu bıçaklayarak katlediyorlar. Ben, kendi halimde yolda yürürken arkamdan gelen bir hanzo "küüt" diye bana omuz atarak geçiyor, sonra da arkasına dönüp pis pis bana bakıyor, sanki ben omuz atmışım gibi. Üç şeritli yolda en sağ...
  13. Voltaren

Yola dökülen yağ kazaya davetiye çıkardı: 3 yaralı

Yola dökülen yağ kazaya davetiye çıkardı: 3 yaralı İstanbul'da Bomonti-Dolmabahçe Tüneli'nde yola dökülen yağ kazayı beraberinde getirdi. Kayganlaşan zeminde kontrolden çıkan 5 motosikletin karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. ... Yola dökülen yağ nedeniyle kayganlaşan zeminde seyir halindeki...
  14. Voltaren

Almanya 2000 - 2025 arası pazar payı değişimi

Aynen, altına ben de imzamı atıyorum. Misal; https://www.sozcu.com.tr/metrobuste-yan-baktin-cinayeti-22-yasindaki-genci-hayattan-kopardilar-p326159
  15. Voltaren

Almanya 2000 - 2025 arası pazar payı değişimi

Bana göre "şeytan tüyü" vardı tommygun hocam hırbonen dostumuzda, ne bileyim onun yazdıklarını, ardı ardına patlattığı esprileri okurken hep neşeleniyordum - bana pozitif enerji veriyordu. Açtığı konular da bence foruma hareket getiriyordu, hep ilgiyle okuyordum. Keşke olmasaydı dünkü olay, bir...
  16. Voltaren

Türkiye'de üretilen Honda PCX125 satışa sunuldu

Türkiye'de üretilen Honda PCX125 satışa sunuldu Honda'nın en çok sattığı motosiklet modellerinden olan PCX125 Türkiye'de üretilmeye başlanmasının ardından satışa sunuldu. İşte İzmir Aliağa'daki fabrikasında üretilen PCX125'e dair tüm ayrıntılar... Honda Türkiye Motosiklet'in İzmir...
  17. Voltaren

İstanbul'daki Dedelerin Dikkatine!!

Görmeyeli çok kilo almışsın Eren :) aman diyim bu yaşta bu kadar kilo çok, verip eski haline dönmen lâzım bence.
  18. Voltaren

İstanbul'daki Dedelerin Dikkatine!!

Eren, yanlış değilsem soldaki gözlük takansın sen fotoğrafta. Öyle mi?
  19. Voltaren

İngiltere bu Türk Kahramanı konuşuyor! Motosikletin önüne atladı

İngiltere bu Türk Kahramanı konuşuyor! Motosikletin önüne atladı İngiltere'deki bir restoranda müdür olarak çalışan Onur İnci, aniden yola çıkan küçük bir çocuğu motosikletin altında kalmaktan kurtardı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda İnci omzundan yaralandı. Wimbledon bölgesindeki Efes...
  20. Voltaren

Cezası 20 bin liraya yükseldi: Direksiyon başında cep telefonu kullanmak

Bana göre çok az bu ceza. En azından araçtan kavga maksadıyla inenlere uygulandığı gibi 180.000₺ olmalı, mümkünse hapis olmalı. "Kırmızı ışıkta duran araçlara arkadan son sürat çarpan başka araçlar" formatındaki kazaların ardı arkası kesilmiyor memlekette. En son haberlerde denk geldiğim...

Yeni mesajlar