Arama sonuçlarınız

1. 3

CBR 600 arıyorum

merhaba... honda cbr 600 arıyorum daha doğrusu hondanın 600 cc olan her modeli kabulüm... 2000 üstü olucak... çok iyi bir teklif veren varsa hemen alabilirim bu arada kesinlikle kazasız olucak ufak düşmeler olabilir granajlarda çatlak kırıkta olursa boşuna teklif yazmayın. km si 20.000 üzeri...
  2. 3

Drag

Merhaba türkiyede oto draglar gibi motosiklet draglarıda oluyormu elbette oluyorda nerede zamanı ne vs vs bunları bilmek istiyorum bilen varmı acaba ?
  3. 3

İstanbuldaki Aprilia Servisleri

Merhabalar, ya arkadaşlar istanbulda aprilia servisi nerde var yani satış mağazasıda ollucak böyle civ civli janjanlı şeyler varya :) bir kaç şey almak istiyorum. hemde yurt dışına çıkartmadan önce bir motoru genel taramadan geçirtmek istiyorum o bakımdan ama ben bilmiyorum servisin yerini bilen...
  4. 3

Aprilia Rs 250 bir bakarmısınız sorum olacak...

Merhabalar, Uzun zamandır çok uğraştığım ve aradığım Aprilia ma kavuştum. Uzun zamandır Rs 250 arıyordum ki allahıma şükür hem çok hariha hemde çok temiz bir aprilia rs 250 aldım. Daha önceden de farklı markalar kullanmış biriyim ancak aprilia daki tadı hiç birinde alamadım. Şimdi bir sorum...
  5. 3

Aprilia Rs 250

Merhabalar adını sanırım doğru yazdım emin değilim ama Aprilia RS 250 arıyorum hemde çok acele istanbul ve çevresi tercihimdir. 98-99-2000 modeller olabilir. Satmak isteyen varsa 0532 206 74 76 arayabilir. Aciliyetimin sebebi, motoru yurt dışına çıkartıcam. Yurt dışında okuyorum ve RS 250'leri...

Yeni mesajlar