Arama sonuçlarınız

1. buraketli

Rus motorlarından anlayanlar ne olur bi el atın

Arkadaşlar rus malı bir motor buldum 2. el 2000 model veya birazdaha eski sırf kar için üretilmiş sanki.Markası MYGA 4 vites lastikler mondial 125 kt nin ön tekerleğinin eninin 4 katı büyüklüğünde ama jant boyu küçük sırf kar motoru 4x4 gibi ama 2 tekerleklisi yedek parça zor bulunuır dediler...
  2. buraketli

İzmiri bilenler Adres iin Çok acele yardım

Arkadaşlar karşıyakadan Atatürk and. tic. ve tic mes. lisesi Gürçeşme cad Yenişehir İzmir/Merkez buraya nasıl gidebilirim Öss için lazım da
  3. buraketli

Tüm Motorseverler Çevreyede Az Buçuk Katkda Bulunmak İstermisiniz

Arkadaşlar Hem Bazı Büyüklerimizi Kınamak Hemde Çevreye Küçük Bir Katkıda Bulunmak İstermisiniz.Örnek Vermek Gerekirse Köprüden Geçişlerde Otomobil Gibi Sayılarak Aynı Ücreti Ödüyoruz.(Şahsen Ben Ödemiyorum Ama)Çevreyi Bu Denli Kirletiyorsak Toplu Fidan Dikimi Gerçekleştirelim.Bir fidan 1 yada 2...
  4. buraketli

Lütfen Yardım Edin

Beyler 4000 ytl param var ve mondial 250 cc almayı düşünüyorum.Ancak daha önce hiç çalışır durumda olanını görmedim.Sesini gidişini bilmiyorum.Bi yardım ederseniz sevinirim.Yamaha gördüm 250 cc lik süper sesi vardı mondial hakkında hiç bilgim yok PLEASE şu bilgi fakirine bi sadaka

Yeni mesajlar