Arama sonuçlarınız

1. G

Forza 250 plasik aksanda hafif beyaz lekeler

Forza 250 motorumda bazı plastik kısımlarda hafif denebilecek şekilde beyaz lekeler mevcut. Muhtemelen bir önceki sahibinin yanlış yıkama yöntemlerini tercih etmesinden dolayı. Bunun için kalıcı bir onarma durumu var mı?
  2. G

Zincir pas

Zincirde küçük paslanmalar var. Gaz yağıyla uğraştım ama nafile. Başka önerisi olan var mı?
  3. G

Motosiklet garajım hakkında

Merhabalar. Motosikletim için garaj yapıyorum. Ebat olarak 200cm yükseklik 160cm genişlik ve 300cm uzunluk şeklinde tahta profil yaptım ancak dışına yağmura dayanabilecek bir malzemede karar kılamadım. Bu konuda yazdığım ebatları göz önünde bulundurarak hesaplı bir malzeme tavsiye edebilecek var mı?
  4. G

Africa twin branda..

Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 3 haftadır bu sorunuma çözüm bulamadım. Yüksek tur camı, yükseltilmiş gidon ve aynalı ve 50lt shad marka topcase olan africa twin motosikletim için birkaç branda sipariş verdim kimi hiç olmadı kimisinde de topcaseyi çıkarmama rağmen ön jant açıkta kaldı. Bana...
  5. G

Alınık MT-07 Tracer çıkma orijinal egzoz

Arkadaşalar motorumun bir önceki sahibi orijinal egzozu çıkartıp Black Dragon takmış ve bu sese artık tahammül edemiyorum. Orijinal çıkma Mt07 ya da Tracer 700 egzozu arıyorum komple değil de sadece tüp kısmı lazım. Satılık varsa talibim.

Yeni mesajlar