Arama sonuçlarınız

1. S

Zincirde ve kalkışta titreme

Üstadlarım, herkese merhaba motosikletim Ns 200 ABS 'nin 7-8 ay kadar önce debriyaj balatasını değiştirdikten sonra motorumda bazı problemler baş göstermeye başladı. Motor orta ayak üstünde 11. Viteste zinciri sarsılarak dönmekte. Aynı zamanda kalkışta da titremekte. Sebebi nedir bilen...
  2. S

NS 200 Ön Amortisör Tamiri

Üstadlarım herkese merhabalar, yaklaşık 3 hafta önce geçirmiş olduğum motosiklet kazası dolayısıyla motosikletimde oluşan bi arızadan dolayı sizlerim fikirlerini almak isterim. Bu arızalardan şuan görüldüğü üzere en elzem olanı ön çatal borularının yamulması ve incelediğim kadarıyla Allah a...
  3. S

İstanbul'dan bir kardeşiniz..

Merhabalar ben Sergen 25 yaşındayım ve yaklaşık 3 senedir motosikler kullanıcısıyım 10 bin den yukarı 15 bin den asagi km tecrübem var ilk motorum bajaj pulsar 200 ns sonrasında bajaj boxer ve sonrasında 2019 un 3. Ayında Allah ın nasip etmesi ile yeniden bajaj pulsar ns 200 abs sahibi oldum...
  4. S

Zincir ve Dişli değişimi hakkında..

Arkadaşlar dün yağmurlu havada seyir halinde iken 1. Viteste debriyajı ani salmam dolayısıyla zincir baklasının teki kırıldı ve bu şekilde 3 tur döndükten sonra (Her turda çıt diye ses geldi) hemen motoru stop ettim. Yeni bir zincir alacağım lakin dişlileri değiştirmem gerekiyor mu bu konuda...

Yeni mesajlar