Arama sonuçlarınız

1. Ali Mert

Hava yastığı ceket tavsiyesi

Fcmoto'da Helite Turtle satın alınamıyor şu anda. Türkiye'de de satışta strong jacket diye bir şey gördüm ama ne olduğu belirsiz. Kullanan varsa kullandığı modeli ve nereden aldığını yazabilir mi?
  2. Ali Mert

Akü şarj etmek için cihaz önerisi

Motosiklet ve araba aküsü şarj cihazı ihtiyacım var. 2 haftada bir falan dışarı çıkıyorum, o yüzden aküler bitiyor. Akü kutup başlarını sökmek istemiyorum çünkü takip cihazlarını da besliyor. O yüzden belli aralıklarla aküyü yukarı alıp şarj etmem daha mantıklı olacak gibi. Bunun için şarj...
  3. Ali Mert

Antalya'da kimler var?

Antalya'da olup beraber sürmek isteyen ya da grubu olan var mı? İşe gidip gelmeye kullanmıyorum artık o yüzden geziyorum sadece. Tek başıma da sıkılıyorum. Haftasonları dolaşmak için grubu olan varsa katılabilirim. Ya da kendi aramızda kurabiliriz. Not: Etkinlik duyurularına açmadım bilerek. En...
  4. Ali Mert

70 hız sınırında 86 ile %50 aşım cezası yedim (1300 TL)

Böyle bir ceza yedim ancak hiçbir kanunla uyuşmuyor. Yediğim ceza: 1300 TL %50 aşım Ceza makbuzunda yazan, 30% aşım ama tutar 1300 TL Yolda hız limiti: Araçlar için 70. Motosikletler için 50 olduğunu söyledi polis, kanunda böyle bir şey yok? Hız sınırını %22 aştım, ancak ceza %30 olarak...
  5. Ali Mert

Rs200 aldım, ayrıca iddiayı kaybettiniz. (ve yeni motor alacaklar için kasko hk.)

Şöyle bir konu açmıştım motor almadan önce: http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/207699-motor-alacagim-ama-kasko-bulamiyorum.html (Üzgünüm, kaskoyu yaptırmadan çıkacaksın diyen kişi iddayı kaybetti :) motosiklet kasko fiyatları her ne kadar uçuk olsa da yine de nasılsa pahalı demeyin...
  6. Ali Mert

Kaskı düşürdüm, şu go pro aparatı tuzla buz oldu. Ne olduğu hakkında fikrim yok?

https://prnt.sc/1qdbhkf Kaskı yatay konumdan dikey konuma getiriyor. Hem de uzatma aparatı olarak kullanıyordum. Elimde kalan diğer parçalarla denedim hiçbir şekilde mümkün değil çeneden çekim yapmak. (Bu parça olmadan) Bu parçanın tam adını ya da yurtiçinde nerede bulabilirim fikri olan var...
  7. Ali Mert

Motor alacağım ama kasko bulamıyorum :)

Rs200 almayı düşünüyorum. Bütçem yetmezse nk150. Henüz bir kasko firmasını aramadım ama, motosiklet kaskosu diye aratıyorum doğru düzgün sonuç çıkmıyor :) Kaza yapacağımdan değil ama çalınırsa diye kasko yaptırmak istiyorum. 30k az para değil, bayiden kaskoyu yaptırmadan çıkmayacağım. Bir iki...
  8. Ali Mert

Revit seesoft vs Impactec level 2 koruma. Hangi sırt koruması? Ve mot. sırt çantası

Sırt koruması bakıyorum, montun içinde yok çünkü. Impactec 110 tl seviyesinde, seesoft 350. Sizce arada bir fark var mı? İkisi de level 2. Arada fark yoksa niye bu kadar kişi seesoft almış? Bellik olarak Prohel 401 almayı düşünüyorum. Boyunluklara baktım ama fiyatlarına bakınca çok fantezi...
  9. Ali Mert

Tech90 Motosiklet pantolonu aldım, giyer giymez düşüp 15 metre kaydım - Video

Tech90 motosiklet pantolonu video incelemesi :) Videodaki başlık şaka tabi, bilerek düşmedim. Sabah uykulu bir şekilde işe giderken kayıp düştüm. Niye düştüm hatırlamıyorum pek. Arka lastik motorun üstünde gelen lastikti, önü değiştirdim o kalmıştı. B.. gibi lastik, muhtemelen o yüzden...
  10. Ali Mert

Benzinin pahalı olmasına çözüm (Kömürlü motosiklet)

Kömürlü motosiklet. Şu an zaten 70'leri yaşıyoruz ekonomik olarak, bir 30 sene daha geriye gidersek güzel fikir aslında. Video hoşuma gitti, ilgisi olanlar için paylaştım.
  11. Ali Mert

Şasi borusu yamuldu, üstüne güçlendirme yaptırayım mı?

10km hızda yağmurda düşürdüm hafifçe, ayna bile çizik almadı ama şaseye dokununca elimle hissedebileceğim kadar bir yamukluk vardı. Şu an böyle: https://photos.app.goo.gl/QVHBeFgmaLMb8YES7 https://photos.app.goo.gl/YG3ZvB5Dtmj3PD9r6 https://photos.app.goo.gl/SfrGv6Wemi4JovAS9 Daha da yamuluyor...
  12. Ali Mert

Buff tavsiyesi. Ve aldığım ekipmanlar...

Ekipmanları tamamladım ancak buff'ım yok. Güzel/ucuz buff tavsiyelerinizi bekliyorum. Tercihen beyaz ya da karışık renk. Şunu beğendim örnek olarak:https://urun.n11.com/maske-ve-balaklava/bmw-bandana-buff-P401301034 Uzun zamandır ekipman tavsiyesi alıyorum, hemen hemen her şeyi buradan aldığım...
  13. Ali Mert

Sinyal lambasının öylesine kozmetik bir lamba olması / Videolu

Sinyal veriyorsun gaz açıyorlar. Sinyali verip tak diye önüne kırsam zevkten dört köşe olurdu herhalde. Oysaki sağ şeride geçip insan gibi 3 saniye beklesen, 3 saniye beklemiş olursun. 20km/s daha hızlı sürünce daha erken gitmiyorsun bir yerlere. Bunun bir üst modeli, arkadan aynı hızda...
  14. Ali Mert

Kask vs. kaplamada yeni bir yöntem: Vinil kaplama

Başlık reklam gibi oldu hehehe Neyse, Kask kaplamak için plastidip vs. araştırıyordum, "Vinyl wrap" denen şekil hoşuma gitti. Örnekler: Sizin de haberiniz olsun dedim. Esasen çift taraflı bant'ın üstüne bu malzemeyi gerdirerek yapıştırıyorlar, ilk videodaki ısıtmamış. Isıtılarak da daha iyi...
  15. Ali Mert

Şu mont ile yurtiçinden aynı fiyata alacağım mont arasında uçurum var mıdır?

Fcmoto'dan sipariş vereceğim ama kargo ücreti 25 euro.(200tl) Sadece eldiven alacaktım, tekrar tekrar kargo ücreti ödememek için tek seferde getirteyim dedim. Eldiven + bot + kargo 200 euro oldu şu an. Üstüne 100 euro civarı verip mont ekletmek fiyat olarak biraz fazla oluyor açıkçası. Montu...
  16. Ali Mert

500tl altı eldiven

Şu anda 20 tl'ye aldığım dandik bir eldiveni kullanıyorum. Zaten değiştirecektim ama artık iyice yırtılmasıyla bu ay değiştireyim diyorum. İnternetten baktığım 300-500 arası eldivenler fiyatını haketmiyor gibi. Toplam 1000 tl bütçe ayırdım, 300-400 en fazla 500 civarı eldivene, 600 küsur da body...
  17. Ali Mert

Yağ amortisörü sertleştirme

Ön lastiği değiştirdikten sonra bir kaç gün sürdüm, baktım hafif frene basınca direkt çöküyor ve geriye kalkmıyor, frene basıp asılmadıkça. Bunu kolayca tekrar sertleştirmemizin yolu var mı? Yağlı amortisör dediğim yaysız amortisör, dışında ayar yapabileceğim bir yer göremedim(çevirerek falan)...
  18. Ali Mert

Arkadan araba çarptı

-video gözükmüyor link: https://vimeo.com/394770601 Bugün oldu. Biraz ani fren yapmış gibi görünüyorum ama aslında daha erken de durabilirdim, frene tamamen basmadım. Sağa geçecektim, düz çizgide geçmek istemediğim için vazgeçtim. Vites de değiştirdiğim için önümdeki araca göre yarım saniye...
  19. Ali Mert

Motosiklet geniş ayna tavsiyesi 10mm

Motorumun aynaları çok dar olduğundan trafikte sürekli kafamı çevirip bakmam gerekiyor. Bir şekilde idare ediyor ama kafamı çevirirken şansızlık eseri kaza yapmak istemem. Aynayı söküp anahtar yardımı ile ölçtüm, 10mm. Benim için güzel durması önemli değil, geniş geniş olması çok rahat...
  20. Ali Mert

Türkiye olan ürünleri aliexpress'ten almaya değiyor mu?

Eken H9r için aliexpress ve türkiye fiyatlarını karşılaştırdım, aliexpress fiyatı 305 lira civarına geliyor.(Vergiler dahil) Türkiye fiyatı 330 lira civarlarında. Aynı ürün geliyor nasılsa, 25 tl ucuza aliexpress'ten alayım desem görüyoruz ki gümrükte olması gerekenden 3-4 katı fazla vergi...

Yeni mesajlar