Arama sonuçlarınız

1. Loveless

-12 derece sürüs yapan varmı ?

O soğukta hayatta lastik tutmaz üstüne kaskın içine giren hava -12 derece olacağından dolayı soluyacağınız hava da o kadar soğuk olcak. Ciğerleri üşütmeye birebir. Kaç yaşınızdasınız bilmiyorum ama alınacak risk değil.
  2. Loveless

Rks bitter 50 iki kişi binince gaz yemiyor devir düşüyor stop ediyor

İyi akşamlar. Çok yakın bir arkadaşıma 0km rks bitter 50 aldık 2 3 ay önce. Rodaj bittikten sonra farkettik ki iki kişi binmeye başlayınca motor gaz yemiyor. Tek kişi 10 numara giden motor 2 kişi binince gaz yemiyor devir aniden düşüyor. Yavaşlayınca enjeksiyonlu olmasına rağmen stop ediyor. Çok...
  3. Loveless

Pulsar f250 5000 devirde motordan gelen ses ve akü sorunu

1750 kmde bir pulsar 250im var Rodajda olduğu için çok devir çevirmediğimden fark etmemiştim ama motorda 5000 devir civarlarında vonk vonk diye gelen bir ses var. Egsozdan dolayı tam iyi duyamıyorum ama motorun sesi değişiyor 5000 devirden sonra. Özellikle de yokuş çıkarken daha iyi...
  4. Loveless

Vulture 125i kaç l yağ alıyor

Bugün motorun yağını değiştirdim. Bütün kitapçıklarında ve internette satılan kitlerde yağ kapasitesi 1 lt yazıyor ama motorun üstünde kafanı karıştıran bir ibare var. İlk 500kmden sonra motorun içindeki 1lt yağı boşaltın diyor ama aynı zamanda yağ kapasitesi 1.4 -1.6 lt diyor. Kafam çok...
  5. Loveless

Sıfır 125 Vulture kalkışta silkeleme

İyi akşamlar. 2 hafta önce sıfır bir Mondial Vulture 125i aldım. Motor kalkarken debriyajın son noktasına geldiğinde zincirden ufak bir çıt sesi geliyor ve motor sarsılıyor aynı zamanda da zorlanıyor gibi. Bu 2. Viteste dönerken yarım debriyaj yaptığım zaman da aynı şey oluyor. Tam debriyajın...
  6. Loveless

Orta sehpa kapanmıyor

Motoru orta sehpadan indiriyorum yukarıya doğru yay çat diye çekeceği yerde aşağıya doğru iktiriyor. İlk defa böyle birşey ile karşılaştım. Elimle yukarıya doğru çekmeme rağmen kendini aşağıya iktiriyor ve motoru kullanmamı imkansız hale getiriyor. Acaba zincirden çok yağ sıçradı da mekanizma mı...
  7. Loveless

Radyatördeki antifrizi boşalttım fakat göstergede oynama olmadı

Bugün ns200 motorumun antifrizini tamamlayacaktım biraz eksikti. Yedek hazne kapağından tamamladım ama max ı geçtiğimi gördüm. Motorun aşağısındaki antifriz boşaltma civatasını gevşettim ve bir miktar antifriz aktı ama göstergede oynama olmadı. Daha fazla akmqsı için bekledim ve baya akmasına...
  8. Loveless

Ns200 antifriz eksilmesi

Merhabalar. Motorumdaki antifriz suyu göstergesi minimumda. Hatta motor hafif sola yatık olunca minimumun da altında. Antifrizim yeşil mavi karşımı bir renkte. Herhangi bir benziklikten shell gibi antifriz suyu alıp tamamlasam olur mu yoksa illa motorun içindeki antifriz markasından mı koymam...
  9. Loveless

Sıfır motor subap sesi

Herkese iyi akşamlar. Birkaç hafta önce sıfır pulsar ns200 aldım. Rodaj aşamasındayım mıtoru zorlamadan geceleri tur atıyorum 275kmdr oldu motor. Isındıktan sonra motordan çıtır çıtır sesler geliyor. Ne olduğhnu anlamadım ama sıfır bir motordan subap sesi gelmesi normal mi ? Her gaz saldığımda...
  10. Loveless

26000e kadar motosiklet önerisi

Herkese merhabalar öncelikle. Bir süredir 150lik mondial zone kullanıyorum. Genellikle şehir içi olsa da 2 haftada bir ya da haftada izmire gitmek istiyorum(manisada oturuyorum) yazları didime kadar 200km yol yapıyorum. Yani anlayacağınız yaptığım km max 200. Kendi motorum hava soğutmalı olduğu...
  11. Loveless

Hyosung gt250p arıyorum

30bin kmyi aşmamış olan kazasız temiz gt250p arıyorum. İletişime geçerseniz sevinirim.
  12. Loveless

Motordan gelen garip ses çıtırtıya benziyor acil yardım

Motor z-one 150. Birkaç haftadır videodaki gibi gaz verdiğimde bu ses çıkıyor ve istikamet halindeyken de çıt çıt yapıyor. Sesi gaz verdikten sonraki çıtırtı,şıkırtı olarak tarif edebilirim çok garip bir ses. Titreşimdendir diye kontrol ettim motorun her yerini ama ses motorun üst bölgesinden...
  13. Loveless

Bu boru ne borusu ve neden elektrik bandı ile sarılı ?

Motoru ikinci el almıştım bu mart ayında. Son 1 aydır bir zırlama sesi vae motora gaz verince. Elimden geldiğince tüm grenajları egzozu ve kafa grenajını sıktım. Ama bu fotoğrafını attığım borunun civata kısmından geliyor zırıltı sanırım ya da onun içinden. Elektrik bandıyla da sarılı olunca...
  14. Loveless

Bu ne borusu ve neden elektrik bandıyla sarılı ?

Motoru ikinci el almıştım bu mart ayında. Son 1 aydır bir zırlama sesi vae motora gaz verince. Elimden geldiğince tüm grenajları egzozu ve kafa grenajını sıktım. Ama bu fotoğrafını attığım borunun civata kısmından geliyor zırıltı sanırım ya da onun içinden. Elektrik bandıyla da sarılı olunca...
  15. Loveless

Zincir gergin olmasına rağmen çarpıyor

Merhaba herkese iyi günler. Ön ve arka dişlimi takalı 1000km oldu. Zinciri de değişitrmiştim o zaman. Zincir ncr marka servis kalitesiz taktı ama iyidi gayet. Şuan gergin olmasına rağmen çatır çutur çarpıyor kalkışta yokuş tırmanırken vs. Orta sehpada tekerleği elimde döndürdüğümde ise zincir...
  16. Loveless

Hyosung gt250 naked önerir misiniz ?

Öncelikle herkese merhaba. Şuanda mart ayında almış olduğum mondial zone 150yi kullanmaktayım. Açıkçası pek mutlu değilim motor sürekli üzüyor. Dokunmayla egzoz kapağı kırılıyor, kontağı çevirince bazen göstergeler gelmiyor , 6bin devri geçince motor zırlamaya başlıyor ve ön feenden ses geliyor...
  17. Loveless

Ön frenden gelen ciyaklama sesi

Öncelikle herkese merhaba 2016 model mondial zone 150 kullanıyorum 15.000da. Motorda giderken ön tekerden ses geliyordu ustaya götürdüm balata sert dedi balatayı değiştirdi ses kesildi ama bir hafta sonra freni sıkınca ses yapmaya başladı. 3 kutu balata spreyi bitirdim bir haftada ama sıktıktan...

Yeni mesajlar