Arama sonuçlarınız

1. Mallaca

Kask çeşitleri hakkında detaylı bilgi talebi

Kapalı ve çene açılır kaskların haricinde seçenek düşünme. Güvenlik olarak fullface ve güneş vizörü olmayan kasklar en üstte. Fakat kullanım rahatlığı olarak çene açılır kasklar tercih edilebiliyor. Dikkat etmen gereken sürüş esnasında çene bölümünün kapalı kalması. Asla çene açık vaziyette...
  2. Mallaca

Çene Açılır Kask Tavsiyesi

Konfor ve kişisel koruyucu ekipman ... ikisi aynı anda olamıyor maalesef. Çene açılır kask; gözlük kullanımı, motosikletten indikten sonra markete uğrarsın, benzin alırken kaldırırsın vs işe yarar. Fakat sıkışık trafikte de olsa çene kısmı kesinlikle açılmamalıdır. Kazalarda çene bölgesinden...
  3. Mallaca

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

Dostum, nereden aklına gelir böyle espriler, harikasın ya. Çayı püskürttüm.
  4. Mallaca

Kamyoncunun son videosunu buldumm

Botun tabanına ne yapılabilir bilmiyorum. Ben bu botu kullanıyorum. https://www.hepsiburada.com/tcx-infinity-3-gore-tex-siyah-motosiklet-bot-su-gecirmez-koruma-ve-konfor-ile-p-HBCV00002S9LLS?magaza=Can%20Motor Sağanak yağışda saatlerce sürdük, millet botunu çıkardığında resmen oluk gibi su...
  5. Mallaca

Tabiki kolay değil. 200 Kg lık makineler. (benim ki 245 Kg) Fakat ben talep gelmesi halinde uygulatıyorum. Kaldıramayan olmadı motorunu. Özellikle kadın sürücülere verdiğim eğitimlerde güvenli bir şekilde (battaniye getirmesini bile istediklerim oldu) yan yatırıp, kaldırtıyorum. Motosiklet...
  6. Mallaca

Dostum al bi bataniye kalınca, yavaş yavaş iki kişi yatırın yana. Sonra Arkan dönük bir şekilde bacaklarınla geri geri belli bir açıya kadar dikleştirdikten sonra gerisi çok kolay Gidon da kırık olacak. V strom çok kolay kalkar.
  7. Mallaca

Bursa'dan Mallaca hocam ile 23-24 Nisan ileri sürüş eğitimimiz hakkında

Erdem kardeşim. İki günlük eğitimdeki gelişmen gerçekten kayda değerdi. Yeteneklisin. Eğitimden sonraki 3 bin km gerçekten önemli. Öğrendiklerinin dublajını yapman ve boş tekrarla meleke haline getirmenin, bilinçsiz yeterlilik düzeyine ulaşman çok önemli. Benim içinde eğlenceli ve keyifli bir...
  8. Mallaca

İstanbul içi eğitmen

İstanbulda eğitmen arkadaşım çok. Şükrü Şimşek, Sedat Güven hocalarımı tek geçerim. Özelden bana ulaşırsanız irtibat sağlayabilrim.
  9. Mallaca

Sokaktaki Yarışçılar: Brezilya Motosiklet Kültürü

Motosikletleri çalıntı. Düşürme, pert etme korkusu yok. Çocukluktan bu yana motosiklet üstündeler. Daha ne olsun. Profil resmindeki gibi tek tekerle başlıyorlar, motosiklete de para vermedikleri için yatıra kaldıra, sihirbaz gibi oluyorlar.
  10. Mallaca

Honda ADV 350 gidon ve kalkış titremesi

Geçen sene honda adv 350 si olan bir öğrencime eğitim vermiş ve motosikletini kullanmıştım. Bahsettiğiniz problemler yoktu. Teknikten çok anlamam fakat kalkış titremesine Dr. Pulley in bagaları baya iyi çözüm oluyor. Fakat aramızda tamir konusunda tecrübeli olan arkadaşlar var cevap verecektir.
  11. Mallaca

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

Kendi şeridinde önünde açık ve engelsiz mesafede durabileceğin hızda olmak... Çok güzel açıklamışsın ACT kardeşim. Aslında insanlar da bunu anlatmaya çalışıyor. @anilberkk.umut kötü değilsin, çokca çalışmış, belli seviyeye gelmişsin. Fakat hem pist tekniği hem de gerçek yol şartlarında eksiğin...
  12. Mallaca

Dolular dolusu - Full bakımlı

Marka: BMW Model: 1250 GS ADV KM: 48.000 Renk: KAHVERENGİ Fiyat: 1.190.000 Açıklama: Bakımlı ve full aksesuarlı İl/İlçe: BURSA /Nilüfer İletişim: 0 506 461 67 27 İlan No: 1309578340 (sarı site) Bakımları zamanından önce yapılan, hasar kayıtsız. Üzerine ekleyebileceğiniz başka aksesuar yok...
  13. Mallaca

Forza'dan Vitesliye Geçiş

Vitesli motosiklete alışmanız en fazla 3 gün sürer. Beyin iki-üç gün sonra adapte oluyor. Otomatik yerine manuel vites tercih edin. Ben de yıllarca scooter kullandım (155 cc den 750 cc ye kadar) İlk vitesli motorum V strom 650 (2017 model) idi. İlk iki gün acemi gibi oldum, hatta sarı siteye...
  14. Mallaca

Tarihi 6 yıl Geçmiş Çay içilirmi arkadaşlar?

Konu motosikletle alakasız. Bazen farklı konular oluyor fakat bu kadar absürt olmadığı için gidiyor.. Biz doktor değiliz ki... iç bir şey olmaz desek de bir anlamı olmaması lazım. Konu tamamen troll bir konu. Ciddi ciddi cevap vermemek (ben dahil) bu gibi konuları açmayı önler inşallah.
  15. Mallaca

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

İsmet abi hayırlı olsun. Rabbim tekerine taş değdirmesin inşallah
  16. Mallaca

Su kaplumbağalarından anlayan?

Aynen dedğin gibi. Tamamen su olmayacak. Dinlenecekleri ve kuruyacakları yer olması lazım. Çok yiyen hayvanlar bunlar. Ne kadar verirsen o kadar yerler. Ben cam temizlensin diye eski akvaryum alışkanlıklarımdan dolayı elma salyangozu atmıştım teraryuma. anasını ağlattılar çatur çutur yediler...
  17. Mallaca

Su kaplumbağalarından anlayan?

Su kaplumbağaları teraryum denilen ortamlarda bakılması gerekiyor. Fakat su kaplumbağaları çok çabuk büyüyen hayvanlar olduğu için akıbetleri eninde sonunda dere veya göletlere bırakılmak oluyor. Bir sene sonra bozuk para boyutundan kiloluk hale geliyorlar. Üstü açık kaplar onların ölmesini...
  18. Mallaca

Motosiklet için ileri sürüş eğitimi tavsiyesi

Motosiklet güvenli ve ileri sürüş teknikleri eğitmeni olarak, hangi ilde olduğunuzu belirtirseniz yönlendirme yapabilirim.
  19. Mallaca

Merhabalar

Hayırlı olsun. Tekeriniz düz bassın inşallah.
  20. Mallaca

42.000 Kilometre Boyunca Rks Spontini Tecrübem.

Emeğine sağlık kardeşim. Böyle elinden iş gelen, bilgili gençlere hayranım. allah gönlündekini nasip etsin inşallah.

Yeni mesajlar