Arama sonuçlarınız

1. H

Motoru park ettiği yerden yer değiştirilen sürücü, isyan etti

Pompayi sokmak lazim bunu yapana
  2. H

Shoei Hornet ADV 2 XL - XXL - Türkiyede Tek

sarı site ilan no :1326239975 SHOEİ HORNET ADV KASK Kask 2026 Ocak Üretimi olup 2026 Mart Ayında Japonya'dan alındı.Bir kez Bulgaristan(Kırcali )'ye gidildi.Muhtemelen 2000 km civarı kullanıldı. Türkiye ve Avrupa'ya nadiren getirilen en sessiz ve kaliteli Adv/terekli kasktır. GS ve GSA...
  3. H

ruh eşimle tanıştım

Doğan Trend Markaları Moto Guzzi , Aprilla ve Suzuki özellikle 2.el pazarında çok iyi fiyatlara güzel alternatifler...Japon olsun Dünyayı gezecegim diye tutturup Tenere'ye bunun iki katını vermek benim için hiç rasyonel değil...Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  4. H

Sokaktaki Yarışçılar: Brezilya Motosiklet Kültürü

Yaşadıkları ganster hayat tarzı ile zaten 25 -30 yaşını göremeden öleceklerini bildikleri için ölmek , sakat kalmak umurlarında değil.
  5. H

GS Kullanıcıları neden sürekli güneş gözlüğü takıyorlar?

Üstad ,ciddiye almıyorlardır belki de kimseye birşey ispatlama veya kendilerini anlatma gibi bir dertleri yoktur.
  6. H

Ortalık Karışacak Vaziyet Alın!!! En Yakala Motovlogcuyu Seçiyoruz

Sanço ve Arkadaşları benim için en iyi Türk Kanalı... Motosiklet veya herhangi bir konuda benden az görgüsü ve bilgisi olanları dinlemeyi sınırlı zamanımız olan bu hayatta vakit kaybı sayıyorum. Bu sebeple Ara ara Alişan da izlemekle birklikte diğerlerini kendi adıma pek ciddiye de almam...
  7. H

Bikerjeans Pantolon Paça tadilatı

Benim de Spidi pantolonum aynı şekilde 2 cm uzun.....Terziye verip mundar etme riskine girmektense Tommygun'ın dediği gibi katlayıp giyiyorum...spidi sağolsun katanan yere de bir reflektör koymuş daha görünür de oluyorum
  8. H

Batın Barlas Çeki'nin annesi, Zehra Kınık hakkındaki şikayetinden vazgeçti

Taksirle ölümle sonuçlanan davalarda Ceza Avukatının ilk işi Müşteki/Mağdur'un maddi/manevi zararının giderilmesi yolu ile Ailenin şikayetinden vazgeçirilmesidir. Sonrasında da Yargılama sürecinde üzerindeki baskı azalan Hakimden/Heyetten tahliye ve lehe hükümlerin uygulanması ile minimum ceza...
  9. H

En Sorunsuz KTM modeli

1290 SAS kullanan arkadaşlarımdan hiçbiri insan gibi kullanmıyor ama 3000 teker sonrası birinin ön amörtisorlerden yağ kaçağı oldu...1290 Sağlamlık olarak bence gayet güvenilir bir yerde.
  10. H

Uzun yola çıkacak motosikletçi temel bakımı bilmeli mi?

Araba ile 1.000.000 (bir milyon ) km , Motosiklet ile 200.000 ( iki yüz bin km) yol tecrüben var....Hayatımda 1 kez bile yolda kalmadım...Her aracın bakımını günü gününe ve kullanma kılavuzundaki gerekliliklere göre yaptırın gerisini de kafaya takmayın
  11. H

Park halindeki motorumu deviren adam hakkında

Mala zarar verme suçundan Savcılığa Suç duyurusu + Zararın tahsili için İcra takibi
  12. H

En iyi motosiklet lastik markası hangisi(Michelin, Anlas,Pirelli, Metzeler) ?

Seyahat Enduroları veya Büyük Macera Motorları Kategorisinde favorim Michelin Pilot Road 6...Kuru ve ıslakta şahane.2.Seti kullanıyorum ve muhtemelen daha iyisi çıkana dek hiç alternatif bakmayacağım.Yabancı forumlarda sola çekme şikayeti olanlar var ama benimkiler sorunsuz çıktı.(Bir taraftan...
  13. H

Moto Guzzi Stelvio sürüş izlenimi

V 85 TT kullandım...Frenler , viraj içi stabilite vesair güzel makina...Frende ön tarafın dalışı Japonlardan daha az.Arka arkaya bağlanan virajlarda kolayca yön değiştiriyor ve keyif veriyor...Hava soğutması ile hiç de fena gitmiyor ama çok gazcı adamın motoru değil... Stelvio varken neden...
  14. H

Tiger 800 XcX - Hâlâ mantıklı mı?

1769058807 Silindirlerin ateşleme sıraları değiştirilerek alt devir torku ve arka tekerde tutuş arttırılmış..Eski Tiger Sanırım 1,2,3 şeklinde ateşlerken bu yeni 900 ve 1200'ler 1,3,2 şeklinde ateşleme yapıyor....Bence sıralı üç silindir karakterinden çakma iki silindir karakterine geçen motor...
  15. H

Tiger 800 XcX - Hâlâ mantıklı mı?

Tiger 800'ü kısa bir tur kullandım.900 ile test sürüşü yaptım 1200'üne 1 sene sahip oldum. Triumph Motosikletleri gerçekten çok üst seviye işçilik ve komponentlerle üretilmiş Premium Motosikletler. Bu makinalardan anlayan bir usta veya yetkili servise yakın bir coğrafyadaysanız düşünmeden...
  16. H

Bende bir huy var...

sen kendine saygı duyup değer vermezsen ortadoğuda hiçkimse sana saygı duyup değer vermez...
  17. H

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

Bende de yeri ayrıdır Transalp 700'ün....Kaç defa eşim ile Yunanistana gittik hatırlamıyorum kendisi ile ...Üçlü Çanta setini doldurup 130 km sabit hızla giderdim.Selesi gerçekten çok rahattı.MotorumdaSw Motech Koruma demiri ve orijinal elcik ısıtmaları vardı.Farı yetersizdi.Frenleri güzeldi,çok...
  18. H

Ne Sıklıkta Motor Değiştiriyorsunuz?

5 sene Transalp 700 , 2 Sene Africa Twin , 4 Sene Supertenere , 1 Yıl Triumph Tiger 1200 , son 1,5 senedir Gözleme Yeme Makinası...Dünya üzerindeki zamanım azaldıkça motor değiştirme frekansım artıyor ve artacak gibi görünüyor
  19. H

Tamiratın nasıl yapılıp arızanın nasıl giderildiğini bilmiyorum maalesef....Motoru Mototriple'a bıraktı , bitince gidip aldık.
  20. H

yakın bir arkadaşımda var stelvio ara ara ben de oynuyorum kendisi ile ....motoru 12.000 km'de ...6000 km civalarında su pompası ve soğutma konusu problemi yaşadı sonra servis çözdü...Bu sorun giderildikten sonra 5000 km Alpler turu yaptık motor tık demedi..çözülebilen bir probleme kronik demek...