Arama sonuçlarınız

1. O

Motor satıldıktan 1 hafta sonra iade

Merhabalar, Motorumun satışını gerçekleştirdik. Alıcı, aradan 3 gün geçtikten sonra motorun ön kısmında bir sorun olduğunu ve serviste bakıtacağını söyledi. Ağır hasar kaydı varsa 1 hafta içerisinde motoru geri iade etme hakkı olduğunu söyledi. Motoru alırken ben, motordan anlamadığımı ve...
  2. O

Satıcıya ne sormam gerekir?

Merhabalar. İkinci el bir tricity 125 alacağım ve ilk defa bir motorum olacak. Daha önce hiç motor almadığım için tecrübem yok. Satıcı ile buluştuğumda, motora bakarken satıcıya sormam gereken en uygun sorular nelerdir acaba? Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
  3. O

Sizce bu motoru almalı mıyım?

Herkese merhabalar. Üniversite öğrencisiyim ve okula gidip gelmek için bir motor almayı düşünüyorum. A2 ehliyetim var ama bayadır motora binmiyorum büyük ihtimalle unuttum. İlk defa bir motor alacağım (başlangıç motoru) ve bir motorda karar kıldık: TRICITY 125. Motor sahibi ilanda şöyle yazmış...
  4. O

Ben şimdi ne yapayım?

Herkes merhaba. Üniversite öğrencisiyim ve yaşım 24. Her gün Avrupa yakasından tuzladaki okuluma metrobüs-metro ve otobüs kullanarak gidiyorum. Metrobüs ve metro kısmında da sıkıntılar yaşıyorum ama otobüs kısmı tam bir cehennem. Çok aşırı kalabalık, bazı öğrenciler binemiyor bile. İETT'ye...

Yeni mesajlar