Arama sonuçlarınız

1. L

slm yenıyım uzaklardayım

arkadaşlar eyri oturup doğru konuşalim ne motorum. var nede hayatımda hiç motor kullandım.benimkisi ne motor aşkı nede.ne hiz mereki.nede. kizlara hava atayim diye değil yaşadığim yerde pek motora bile rastlanmaz.benimkisi motorla yaylaya gidip arılara bakıp akşam tekrar şehre geri gelmek...
  2. L

kymco stryker 125 hakında bilgi ricaedıyorum

merhaba motorcu abiler kymco stryker 125 hakında bilgi ricaedıyorum yardımlarınız icin şimdıden teşekür ederim yakit tüketimi ve fıatı nedır acaba uzun yol gidebilirmi 80 km gibi sabah gidip arılara bakip akşam eve dönmemi sağlaya bilirmi bide yolumun yarisi asfalt yarisi bozuk siterlizedır
  3. L

cbr 125 hakında bilgi

ya arkadaş bu honda nın cbr 125 ı nasıl bir şeydır detayli bilgi verırseniz sevinirim sıtelerıne baktım fiatı 4.500 bayiyi aradım 4.700 dedıler ya bu nasil iş anlayamadım başka masrafta cikarmı acaba :pr: şimdı kendın git sor dıyeceksin ama bingölün daginda köydeyım:pale:
  4. L

kanunı racer mı hondo cbr 125 mı

motorcu abıler yardımcı olursanız iyi olur cünkü açılen öğrenmem gerek bayramdan sonra almaya gidecen hangisini alayin bırde motoru bozuk topraklı siterlize yolda kulanacağım uyurmi:pale:

Yeni mesajlar