Arama sonuçlarınız

1. H

Kuba cr1 yağ kapasitesi?

Selam arkadaşlar. Bugün kuba cr1 motorumun yağını değiştireyim dedim. Eski yağı boşaltıp 1 litre yağ koydum ama çubuğun yarısına bile gelmedi.Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Kullanma kılavuzum yok 2.el aldım çünkü.
  2. H

Hava filtresi sorunu

Arkadaşlar motorumun hava filtresinin dış kutusunun, 1 tl büyüklüğü kadar yeri darbe sonucu delindi. Ne gibi sorun teşkil eder? Şuan yenisini alma şansım yok.
  3. H

Motorum çalışmıyor yardım

Arkadaşlar kuba cr1 motorum marşla çalışmadı, bende vurdurdum yine çalışmadı. Vurdurunca egzos patlatıyor. Bujiyi söktüm yağlamış.Temizleyip geri taktım marşa bastım yine almadı.Bujiyi tekrar söktüm yine yağlamış sorun ne sizce.
  4. H

Vitesi boşa alınca gitmeme sorunu

Selam arkadaşlar kuba cr1 motorumu yokuş aşağı stoptayken salınca, yavaş gittiğini farkettim.Hafif yokuşta resmen duruyor.Orta sehpaya kaldırıp tekerleri çevirdim ama dönüyor.Sebep frenden başka ne olabilir?
  5. H

Bi hayırlı olsun alırım :)

Uzun zamandır süren arayışım sonucunda 2015 kuba cr1 almış bulunmaktayım. Allah isteyen herkese daha iyisini nasip etsin.
  6. H

Şanzıman arızası

Kuba cr1 motorumun 2.vitesi bozuldu.2ye attığımda aynı boşa atmış gibi oluyor ses vs. yok sizce sorun nedir?
  7. H

Kuba cr1 mi kanuni gt 170 mi?

Arkadaşlar aşağı yukarı aynı fiyata bu iki motoru buldum.İkiside 5000 km civarında. Sizce hangisi alınır.
  8. H

Güncel noter ücretleri ne kadar?

Arkadaşlar motosiklet alırken, noter vs. bütün ücretler ne kadar tutar?
  9. H

Kanuni gt 170 kullanıcıları

Kanuni gt 170 kullanıcıları? Artıları eksileri nelerdir? Alınır mı? ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ---------- Hiç yokmu forumda gt ci
  10. H

2008 model 60.000 de cbf 150 alınır mı?

Selam arkadaşlar aranızda yeniyim birinde 2008 cbf 150 var 60000 km de fiyatı 2500 tl çekme belgeli bu fiyata bu motor alınır mı

Yeni mesajlar