Arama sonuçlarınız

1. A

Kawasaki Ninja ZX-25R Tanıtıldı

Merhaba, Bu gün videosunu gördüm 4 silindirli 250cc ve 16subap bir super sport motosiklet tasarlamış. Kawasaki yapınca tabi monoblok fren kaliperleri önde çift pistonlu olduğunu gördüm, önde ters maşa arkada yatay konumlandırılmış süspansiyon mevcut. Benim dikkatimi çeken 4 silindir 250cc...
  2. A

RKS Motor TNT 125 & RN 180 Kıyaslaması

Merhabalar, Malum forumda duymayan kalmamıştır başarabilirsem ilk motosikletimi alacağım :mrgreen: Normalde CF Moto 150NK ya karar kılmıştım fakat sonradan karşıma çıkan minik boyutları ve hafifliği ile beni cezbeden bu iki motosiklet aklımı çeldi. Özellikle 3-4 yaşlarında km yapmış bir 150NK...
  3. A

Neden CF Moto 150NK Yada Neden Pulsar NS150

Merhabalar, Bir kaç ay içinde motosiklete başlama planlarımın içinde önce ekipman sonra motosiklet seçimine yer verdim. Ekipmanlarımı taksikle alırken bir yandan da motosiklet incelemelerine bakarak düşük CC de, hafif, sele yüksekliği alçak, ebatları küçük ve servisi olan motorlara bakmaya...
  4. A

Ekipman Dizmeye Başladım Tecrübenize İhtiyacım Var

Merhabalar, Daha önce motosiklet tecrübesi olmayan bir kardeşinizim ve motosiklete başlama niyetim var. Uzun süren araştırmalarım sayesinde edindiğim bilinçle önce ekipman dizmek istedim. 2-3 ay gibi bir süre sonra scooter yada 125-150 cc vitesli motosiklet ile başlayıp hakim olduğuma inandıkça...
  5. A

Korkak Talip

Merhabalar, 4 ay önce araba ile geçirdiğim bir trafik kazası sonucu arabasız kaldım ve yıllardır düşündüğüm bir motosiklet sahibi olma düşüncesine ağırlık verdim. Fakat oldum olası motosikletten korkmuşumdur bunun bir çok sebebi var yollarımızın asfalt kalitesi, trafikteki saygısızlık...

Yeni mesajlar