Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ehliyet alınca motor almak gerek hali ile paramız az :) ybr bilindik motor ama bütçem 4500 tl,5000 gibi yeni kasa ybr yetmiyor anlasılan simdi başlıktaki sorum rks rk 125 mi 2009ybr 125 mi
Kayseride yaşıyorum 16 yaşındayım dt 125 alıp arazi ve böyle sadece jandarmanın gezdi kasabaları birbirine baglayan yollarda sürebilirmiyim ehliyetim yok alana kadar sürücem cross hakkında yardımcı olurmusunz birde polisler zorluk çıkarırmı
Arkadaşlar babam işe gidip gelmek için kuba dragon 50 cc aldı fakat iş yeri yokuş oldugu için giderken zorlandinı söyledi şimdi motosiklete 54 mm piston taksak ne bisi sıkıntı olur krank degişitirsek cup motorların krank uyarmı
Arkadaşlar ehliyete 1700 tl bayılınca mecbur çin malına düşdük ikisiniden birini sıfır alıcam 2 veya 1 sene kullanıcam ben kuba dan yanayım kuba ruha alınırmı servis falan sıkıntı degil
Akılımda iki fikir var 1. Kt125 alıp cafe racer yapmak 2. Bajaj discover 125 st alıp binmek ( fikirleriz benim için önemli yorum yaparsanız sevinirim )
Uygun fiyatlı bi motor alıp cafe racer tarzı bi motor yapmak istiyorum ve motor blogunu güçlendirsem (mesela komple 200 cc gibi) şase sıkıntı çıkarırmı (sözüm 125 cc çinlilere) motor olarakta mondial kt 125 olurmu
Motora yeni başlıcam cross ve super moto cihazlar hoşuma gidiyo sahibinde hyosung rx 125 gördüm ama sizin önereceniz motorla varmı veya hyo iyimidir şimdiden teşekkürler