Arama sonuçlarınız

1. K

Regal raptor 125 dd

Motosiklet arayışındayım 5000 tl bütçem var a1 ehliyetim var regal raptor 125 dd alınırmı ne gibi sıkıntılar çıkarır
  2. K

2009 ybr mi Rks rk 125 mi

Ehliyet alınca motor almak gerek hali ile paramız az :) ybr bilindik motor ama bütçem 4500 tl,5000 gibi yeni kasa ybr yetmiyor anlasılan simdi başlıktaki sorum rks rk 125 mi 2009ybr 125 mi
  3. K

Yamaha dt 125 ile cross

Kayseride yaşıyorum 16 yaşındayım dt 125 alıp arazi ve böyle sadece jandarmanın gezdi kasabaları birbirine baglayan yollarda sürebilirmiyim ehliyetim yok alana kadar sürücem cross hakkında yardımcı olurmusunz birde polisler zorluk çıkarırmı
  4. K

Kuba dragon 50 !!!!!

Arkadaşlar babam işe gidip gelmek için kuba dragon 50 cc aldı fakat iş yeri yokuş oldugu için giderken zorlandinı söyledi şimdi motosiklete 54 mm piston taksak ne bisi sıkıntı olur krank degişitirsek cup motorların krank uyarmı
  5. K

Kuba ruha (YBR çakması )

Beyler sıfır kuba ruha almak istiyoryum kullanan varsa iyimi alınırmı
  6. K

Kuba ruha mı mondial drift mi

Arkadaşlar ehliyete 1700 tl bayılınca mecbur çin malına düşdük ikisiniden birini sıfır alıcam 2 veya 1 sene kullanıcam ben kuba dan yanayım kuba ruha alınırmı servis falan sıkıntı degil
  7. K

Ohv motor Ohc motor

Ohv motorları Ohc yada soch motora çevir sansımız varmı üstkapak ,silindir ,külbütör ,v.b parcalar degişe ohv motosikletimiz soch olurmu .
  8. K

7000 tl başlangıç motoru 125 cc

A1 ehliyetim var 7000 tl bütçem var 125 cc ne motor alabilirim
  9. K

Mondial kt 125 mi (cafe racer ) yoksa bajaj mı

Akılımda iki fikir var 1. Kt125 alıp cafe racer yapmak 2. Bajaj discover 125 st alıp binmek ( fikirleriz benim için önemli yorum yaparsanız sevinirim )
  10. K

125 cc çinliden cafe racer olurmu

Uygun fiyatlı bi motor alıp cafe racer tarzı bi motor yapmak istiyorum ve motor blogunu güçlendirsem (mesela komple 200 cc gibi) şase sıkıntı çıkarırmı (sözüm 125 cc çinlilere) motor olarakta mondial kt 125 olurmu
  11. K

Hyosung rx 125 2019 alınırmı

Motora yeni başlıcam cross ve super moto cihazlar hoşuma gidiyo sahibinde hyosung rx 125 gördüm ama sizin önereceniz motorla varmı veya hyo iyimidir şimdiden teşekkürler

Yeni mesajlar