Arama sonuçlarınız

1. H

Hyosung ile ilgili bilgi almak istiyorum - Whatsap grubu varmı

Merhabalar Hyosungu kafaya taktım. Yani her türlü alıcam bu motoru Sormak istediğim, danışmak istediğim şeyler var. Aradım ama bulamadım bunun whatsapgrubu filan var mı acaba? 2011 model'in altında almayı düşünmüyorum, çevresinde veya temiz bulabilen varsa bana ulaştırabilir mi Ben motorumu...
  2. H

bu motorun modeli nedir ?

marka modeli nedir tahmini olan var mı
  3. H

Kazalı motor nerden bulurum ?

Selam, geçen hafta arkadaşım kazalı motor aldı (motor da sıkıntı yoktu) grenajlarını topladı sıfır gibi yaptı 2.el fiyatının 4-5 bin altında aldı. cbr250'yi. Fıstık gibi de sürüyor sıfır gibi. Sahibinden ve letgo'ya baktım şimdi fakat denk getiremedim henüz. Çevresinde bu tarz olan varsa...
  4. H

cbr 2013 ile 2014 kasa ile ilgili

selam, cbr2013 bir makina buldum arkadaşlar onu düşünüyorum uygun fiyata geliyor fakat 2014 ün kasası ve ön farı çift olduğu için daha hoşuma gidiyor sizin düşünceniz nedir sizce pek bir farkı varmı ? bunu çift far 2014 modeli gibi yaptırmaya kalksam ne kadar masrafı olur, hoş gözükür mü? pek...
  5. H

Motosikleti nasıl getirebilirim ? Şehirdışı

arkadaşlar bana yaklaşık 9-10 saat uzaklıkta ki bir şehirden motosiklet alacağım bunu nasıl getirtebilirim ? motor Nevşehirde bilgisi olan var mı acaba en son bir arkadaşım izmirden alanya'ya motokurye ile getirdi 1500 ödemişti. 150-200 e filan halledebilirmiyiz ? yani ben nevşehire gitmeden...
  6. H

Bilgili olan dostlar bakabilirse çok memnun olurum

Selamlar aranıza yeni katıldım inşallah kazasız belasız ilk motorumu alıp kullanacağım. Bir istişare yaptık eş dost akraba ile, yaşım 26 Motoru tamamen öğrenebilmek için, görüntü olarak kötü olmayan çok da pahalı olmayan birşey almaya karar verdik. Gidip ilk etapta 10-15 binlik motor alıp onu...

Yeni mesajlar