Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam dostlar,
Ege akdeniz turu videoları yayınlıyordum ve son bölümün diğerlerinden epey koptuğunu farkedip kısa ve eğlenceli anlatımlarla bir video hazırladım
iyi seyirler
Selam dostlar,
Ege akdeniz turu videoları yayınlıyordum ve son bölümün diğerlerinden epey koptuğunu farkedip kısa ve eğlenceli anlatımlarla bir video hazırladım :)
iyi seyirler
https://www.youtube.com/watch?v=7LfSG8vTggc
Merhaba arkadaşlar,
Yaptığımız Ege-Akdeniz turu videolarının 3ncüsü olarak Fethiye'deydik. Burada nezih biryerde kamp yaptık ve dalış teknesiyle açıldık. Detaylar videoda :) iyi seyirler. Lütfen yorumları video altına yapalım.
Selam arkadaşlar,
Eşimle çıktığım Ege-Akdeniz turunun 2.bölümü olan videoda Menderes'ten, Muğla Akbük tarafına sürdük. Buraya güzel bir kamp yaptık ancak domuzların ziyareti biraz gerdi :) Detaylar videoda
Selam beyler/bayanlar,
Bir süredir kamp videosu gelmiyordu bizde tatil fırsatından istifade edip bi kamp yaptık. detaylar videoda :thumleft: iyi seyirler
Eleştiri ve yorumlarınızı video altına yaparsanız seviniriz :)
Selam arkadaşlar,
Hanıma ehliyet ve motosikletini aldık artık iki motor olarak yollardayız. böyle bir seriye başlayalım dedik :)
Seri ismi için video altına yorumlarınızı bekliyorum. Eleştiri ve yorumlarınızı da oraya yazabilirsiniz
Garip bir şekilde test ettiğim Yamaha R25 için ilk izlenim videosu çektim. Titreşimden, otuşundan, 0-100 testini gerçekleştirdiğim video aşağıda. isteyen girip bakabilir arkadaşlar
Herkese nasip olur inşallah :) Eşime ehliyeti aldık ve ona aldığım motosikleti kullanmaya başladı. Eğitimlere başladık ancak eğitim süreci asla bitmeyecek. Kısaca halimizi anlatan bir video da hazırladık. İyi seyirler efenim
Eşim ile kapalı alan dışında ilk defa motosiklet sürdük ve bunu hem anı olsun hem de takiplere eğlence olsun diye yayınlayalım istedim.
Doğal intercom muhabbeti ve eğitim parodisi tadında bir video oldu :mrgreen: iyi seyirler :king:
Leydiz en cantılımını
Bursa | Mudanya - Trilye taraflarında az bilinen ve yalnızca küçük araçlar ile gidilebilen bir kamp alanı keşfettik ve burası için bir video hazırladık. Detayların hepsi videodadır :) iyi seyirler