Arama sonuçlarınız

1. tayfunley

Motora birşeyler oldu

Merhaba bugün saat sabah 10 gibi sahilyoluna çıktım 5. Vites 90km hızla gidiyordum. Birden motorun hızlanmadığını farkettim gaz vermeme rağmen. Sağa geçtim vites düşürmeye başladım motor freni dahi yapmıyordu doğru şekilde. 1. Vitese kadar düşünce hızlanmaya başladı, sonra 2.3. vitese çıktım...
  2. tayfunley

Yazlık lastik hakkında yardım

Anlas Capra lastik kullanıyorum. Bu lastikler en düşük hangi hava sıcaklığında kullanılır? Ayrıca bu lastiklerin yol tutuşu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ilk defa motor kullandığım için daha önceden farklı lastiklerle tecrübem yok o yüzden kayar mı kaymaz mı ne zaman kayar kestiremiyorum..
  3. tayfunley

Motor rölantide stop ediyor

En son sürdüğümde, vites boştayken 40-50 saniye sonra stop ediyordu. Bugün bi çalıştırayım dedim, ilk önce 10 saniye çalıştı stop etti sonra çalıştırır çalıştırmaz stop etmeye başladı. Böyle yavaş yavaş susuyor motor. Gaz verince tekrar canlanıyor. Garajda çalıştırdım acaba havasızlıktan mı oldu...
  4. tayfunley

Sigortadan ekipman parasını almak

Merak ettim acaba böyle bir şey mümkün mü? Karşı taraf tamamen haksız olsa da yeni kask, mont masrafı yüzünden biz yine de zararlı çıkabiliyoruz.
  5. tayfunley

Yeni başlıyorum pahalı kask almalı mıyım?

daha cok acemi olduğum için, saçma bir sebepten dolayı kafayı çakarsam 3000 liralık kask boşa gitmiş olacak. Bu yüzden daha uygun fiyatlı bir kask mı yoksa pahalı bir kask mı almalıyım?
  6. tayfunley

fiddle 2 vs agility 125 vs yamaha cygnus

Merhaba, Bu 3 model arasında kaldım.8.000 lira gibi bir bütçe var. Başka önerilere de açığım. Konfor, gidiş ve yakıt ikinci planda motordan tek isteğim sorun çıkarmasın. Cevabınız için şimdiden teşekkürler..
  7. tayfunley

eğitime gidip scooter ile başlamak

Merhaba, Yakın zamanda motora başlamayı düşünüyorum, honda'ya eğitime gideceğim, ama scooter(nmax) ile başlayacağım. Şimdi benim aklıma takılan ve sizin fikirlerinize ihtiyacım olan soru şu: bu eğitimde kullanılan motorlar biliyorsunuz vitesli.Ama ben scooter kullanacağım için bu eğitimin bana...