Arama sonuçlarınız

1. H

2021 Enduro Kask Tavsiyesi

Merhabalar , son dönem için vizörlü enduro kasklardan önerebileceğiniz modeller var mı , bir de Vemar Kona diye bir kask gördüm , sizce iyi bir marka model midir , Ankara'da deneyerek alabileceğim bir yer var mıdır ?
  2. H

Gazı Kesince Motorun Birden Yavaşlaması

Merhabalar , zincir dişliyi yeni değiştirdim , gazı kesip debriyaja almadığım zaman motosiklet büyük bi dirençle karşılaşmış gibi yavaşlıyor , bunun nedeni nedir acaba zincirin gerginlik ayarı falan gayet güzel ?
  3. H

İki Ucu Boş Tahliye Hortumları , Yardımınıza İhtiyacım Var

Arkadaşlar iyi günleriniz olsun , fotoğraf yükleme işini becerebildimse şayet , son fotoğraftaki iki siyah hortum , sert dağlık taşlık yerlerde biraz motosiklet kullandıktan sonra yokladığımda elime geldi nedir ne değildir bilemedim size sorayım dedim . Bir de ikinci fotoğrafta attığım hayli...
  4. H

Kendi Motosikletimize Usta Olmak

Merhabalar . 2004 model tvs marka eski bir motorum var . Ben alalı beri pek bir sıkıntı yaşamadım bakımlarını zamanında yaptım. Şuan da motosikleti orta ayağa alıp birinci vitese attığımda arka teker kendiliğinden dönmeye başlıyor ve ayaktan indirip motora bindiğimde de motosiklet ilerlemek...
  5. H

Yaşlı motorların yağ filtresi ?

2004 model bir TVS fiero f2 aldım mersinde bir dededen , toroslara da tırmandım yağmurda çamurda da sürdüm maşallahı var daha bi sıkıntı yaşamadım , yağ değişimi yapacağım ama bu eski motorlarda yağ filtresi falan oluyor mu bilginiz var mı ?
  6. H

Cbf 250

Başlangıç için cbf 250 uygun mudur 2019 şartları için yaşlı mıdır , uzun yola , cafe racer projelerine gelir mi ?
  7. H

19 a Girerken

Abiler öncelikle selamünaleyküm 19 yaşındayım 13 14 yaşımdan beri motora fazlaca ilgi duyduğumdan forumda epey dolaştım , ne cruiserlar,ne supersportlar,ne endurolar hayal ettim gelgelelim şuan suya hayli yakın hayallerdenler oldular, a2 ehliyetimi geçtiğimiz yaz aldım kenara 3 4 arası para da...

Yeni mesajlar