Arama sonuçlarınız

1. emirs

bardak ve şişe tutacağı fikri

xmax motosikletim için 60 TL ye aldığım bisikletler için satılan şişe tutacağını siyah cırt kelepçe ile gidon aynasına monteledim.
  2. emirs

metrolarda satılan active marka mont ve pantolonlar

daha önce kullanan? veya fikir sahibi olanlar var mı?
  3. emirs

rodajı yapay zekaya yaptırmak

daha önce matbaaya karşı çıkıp Osmanlıyı yıkan zihniyet yapay zekaya da sarıyor :)
  4. emirs

yapay zeka basma demiyor ki. sağır motor denilen şey zaten Kurum Bağlama. motosikletle Sürekli çok düşük devirde (3000-4000 devir) kullanırsan. Gaz kolunu asla %10-%20'den fazla açmazsan. Motoru yük altına sokmazsan (Yokuş çıkmamak, hızlanmamak gibi). Eğer ilk 1000 km boyunca sabit 40 km...
  5. emirs

play store'deki myride uygulaması. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yamaha.myride
  6. emirs

geçtiğimiz ay bayiden aldığım Yamaha x max 250 için yapay zekadan rodaj desteği aldım. myrider uygulamasındaki verilerimi günlük olarak gemini'ye aktardım. 450 km'ye kadar verimli şekilde birlikte geldik. 450 km sürüş verilerim şu şekilde,
  7. emirs

Toprak Razgatlıoğlu'nun MotoGP Kariyeri

ilk sezon top 18 içinde yer alır diye düşünüyorum. motora alıştım, Yamaha v4 geliştirmeleri derken şampiyonada 15. olması ilk sezon için harika sonuç olur.
  8. emirs

vespayı sadece geyler sürmez yeni videonuz hazır

arora cappicino 🛵
  9. emirs

Yamaha Yamaha X-Max 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

https://hizliresim.com/pr61ega
  10. emirs

seleye oturan sokak kedisi problemi

öncelikle belirteyim; köpeğim var, hayvan severim, kedilerle kişisel bir derdim yok. ama motosiklet selesi konusunda resmen savaş ilan ettiler bana. şu seleye oturan kediler mevzusuna hâlâ çözüm bulamadım. 1 koltuk, 2 sele kılıfı, 1 tane de motosiklet çadırı… hepsinin sonu aynı. kedi sadece...
  11. emirs

Araç satışlarında yeni taksit düzenlemesi

haberi gören var mı bilmiyorum motosiklet için geçerli mi merak ediyorum. Yönetmelikle taşıt satışlarındaki taksit süreleri de yeniden belirlendi. Buna göre, taksitlendirme süresi, nihai fatura değeri 400 bin lira ve altında olan taşıt satışlarında 48 ayı, 400 bin liranın üzerinde olup 800 bin...
  12. emirs

varyatör bakımı sonrası çekişten düşme

bunun kaynağı nedir? bakıma bıraktığım hali ile çıktığı halı arasında fena çekiş kaybı var. zamanla açılır mı?
  13. emirs

cehennem sıcağında kask problemi

adana gibi bir yerde büyük problem. duşta bile terlediğimiz bu cehennemde kask davul fırın görevi görüyor. kafam nar gibi kızarıyor. şimdi diyeceksiniz ölmekten daha mı önemli. vallahi önemli. 3 km lik iş mesafemde takmıyorum.
  14. emirs

otoyollarda kamyon ve otobüsleri siper almak

bunun ani frenlemeler dışında ne gibi tehlikeleri var merak ediyorum tecrübesi olanlar yazsın. dün şehir içi çevre yolunda ruzgar ve yağmur yemeden 20 km yol gittim. gayet rahat ve keyifliydi.
  15. emirs

4 bin bakımı için servise gitmek şart mı

malum servis fiyatları uçtu. 4 bin bakımını 900 tl yapıyorlar. yağımı kendim değiştirip devam etsem sorun olur mu? motosiklet 2022 model sym jet 14 200i
  16. emirs

direksiyon kilidi bahsedildiği kadar kolay kırılıyor mu

motosikletimi her akşam bahçe içine alıp, direksiyon kilidini kitledikten sonra çadırını örtüp eve çekiliyorum. ama aklımda, direksiyon kilidini kırarlar, demir kapıyı da açarlar, motosikletimi çalarlar düşüncesi dönüp duruyor. nedir bu direksiyon kilidinin olayı? öyle çat çevirince kılıyor mu?
  17. emirs

ilk 1000 bakımı sonraki yağ değişimi ne zaman

200cc scooter motorumun 1000 bakımını dün itibari ile yaptırdım. bundan sonraki yağ değişimini hangi km diliminde yapmalıyım? sonraki servis bakımı 4000’de.
  18. emirs

artçı için kol dayama yapmak

200 250cc scooter motosikleti olupta böyle bir icat çıkaran oldu mu merak ediyorum. ben düşündüm de topcase arkasına iki yandan şu yolcu otobüslerindeki inip kalkan kol dayamalardan takılsa nasıl olur? https://www.hurpaz.com/product/tourismo-koltuk-kolcagi-r/
  19. emirs

motosiklet arka çanta ses yapıyor

motosikletimin arka çantası tolantideyken titreşim yapıyor. hareket edince kesiliyor. ilk baş bagaj demiri ile çanta arasından geliyor sandım ama çanta kapağını açınca ses kesildi. kapak titreşim yapıyor bu konuda tavsiyesi olan var mı?
  20. emirs

sis farı montajı hakkında

200 cc sym jet 14 scooterim var ve aküsü nerededir, kabloları nerededir fikrim yok. elim yatkın olduğu halde bilmeden de kasayı sökmek istemiyorum. bu konuda tavsiyeniz var mıdır. ya da adana’da sis farı montajı yapabilen motosiklet elektrikçisi.

Yeni mesajlar