Arama sonuçlarınız

1. E

Lastik değişimi hakkında önemli bir konu

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Daha evvel şehir içinde Kuba Black Cat kullanımı ile alakalı bir başlıkta, tecrübelerinizden yararlanmış ve çok faydasını görmüştüm. https://www.motolastik.com/metzeler-tourance-100-90-19-tt-57s-ve-130-80-17-tt-65s-pmu30607 Yukarıdaki linkte belirttiğim lastiği...
  2. E

SATILIK HENÜZ 40KM'DE KUBA BLACK CAT CROSS

Arkadaşlar daha 1 hafta olmadı alalı, bugün satma kararı aldım. Benim bu motora asfaltta binmek için koşullarım elverişli değil. 7500 lira + 100 lira elcik + 170 lira akü için para harcadım. Tescil vs derken 8500 lirayı buldu. 6000 liraya isteyen arkadaşa devredeceğim. 545 354 04 74 no'lu...
  3. E

Kuba Black Cat şehir içi kullanım için ne yapmam gerekiyor?

Arkadaşlar daha önce bu başlıkla alakalı bir konuda yanıt alamamıştım tam olarak. Şimdi sevgili arkadaşlar, amacım kuba black cat'i supermotoya çevirmek değil. Asfaltta sıkıntısız şekilde kullanabilmek. Yüksekliği, torku, gücü, inceliği ve görünüşü beni cezbettiği için satın aldım. Fakat...
  4. E

KUBA BLACK CAT MOTOSİKLETİ SUPERMOTOYA ÇEVİRMEK

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Zehri kapar kapmaz, yıllardır aklımda olan cross motoru aldım. Torku yüksek, şehir içinde gaza tepkisi çok iyi, malum istanbul trafiğinde ilerlemek için gayet yeterli bir güce sahip. Gel gelelim ki, bunu şehir içinde kullanabilmek için jant ve lastik...

Yeni mesajlar