Arama sonuçlarınız

1. mustafa_can

arkadaşlar 500 km bakımı ile ilgili acil yardım lütfen

arkadaşlar keeway arn125 marka motorumu 500 km bakımına götürdüm bugün, (izmir-özgül motor) yağını değiştirdiler, frenlere baktılar, rölanti ayarı yaptılar... adam gibi başka hiçbirşey yapılmadı ama benden 30ytl para istediler. bende yanımda yok şu an dedim ve vermedim. böyle bir para talep...
  2. mustafa_can

motoruma kavuşuyorum sonunda

bugün yakışıklı siyahımı (arn125 tabikide) almak için ilk adımı attım. gittim anlaştım karşıyakadaki motoshopla 1000ytl peşin verdim geriye 1272ytl kaldı onu da 14e böldürdüm (maximum card) ama henüz elimde değil plaka işleri yapılıyor. onun için de 150 ytl aldılar. diğer yerler hep 175ytl...
  3. mustafa_can

arn125lendim sonunda bende :)

bugün yakışıklı siyahımı (arn125 tabikide) almak için ilk adımı attım. gittim anlaştım karşıyakadaki motoshopla :) 1000ytl peşin verdim geriye 1272ytl kaldı onu da 14e böldürdüm (maximum card) ama henüz elimde değil plaka işleri yapılıyor. onun için de 150 ytl aldılar. diğer yerler hep 175ytl...
  4. mustafa_can

tavsiye lütfen

ya arkadaşlar şu motor seçme konusunda bir türlü karar veremiyorum. 2-2.5 milyar civarı bir scooter almak istiyorum ama ne alıcaımı bilmiyorum. şu an için kafamda keeway arn125 var. ama matrix 150 ile arasında fazla bir fiyat farkı yok. ama matrixinde tipini beğenmiyorum. ne yapmalıyım sizce...
  5. mustafa_can

arkadaşlar peugeot hakkında yardım lütfen

ya arkadaşlar peugeot jetforce scooterlar hakkında bilgi arıyorum. web sitesi bilen var mı? veya kendi bilgisi olan? fiyat en önemlisi benim için. çünkü motorun görünüşüne bittim zaten. bağladı bile beni. ama parası... yok mu yaa bu motorlar hakkında bilgi sahibi olan bi vatandaş
  6. mustafa_can

yardım edin izmirliler

izmirdeki motomax nerde arkadaşlar gören,duyan,bilgisi olan var mı? tam olarak neresinde (semt,adres)
  7. mustafa_can

izmirlilerden bakıpta cvp yazmayana darılırım

ya izmirliler veya izmirde olmayıpta bilenler. her türlü markanın, alternatifin ve motorla ilgili herşeyin (kask, mont, ayakkabı...) bulabileceğim. izmirde bildiğiniz sağlam bi yer var mı? nerede? adı ne? yardım etmeyene darılırım...:cat:
  8. mustafa_can

arkadaşlar deliricem artıkkkk

ya arkadaşlarım kafayı yemek üzereyim. motor almak konusunda kanuni hussar 125 diom ama keeway arn 125 kafamı çok kurcalıyo. ne dersiniz. önerileri falan yazarsanız sevinirim. ya bi de bana bu motorların geniş bi resim arşivi gerekiyo. elinde olan arkadaşlar koyarlarsa çok makbule geçer. herkese...
  9. mustafa_can

bu toplantılar ne ayak???

bende bi izmirli olarak bu toplantılara katılmak isterim. biraz bilgilendirirseniz nerdedir nasıl yapılır?
  10. mustafa_can

herkese meraba motormanyakları

arkadaşlar meraba ben mustafa can... sizinle tanışmak güsel. sitenize hayran kaldım. önce burda iyice pişip. yaza doğru motor almayı düşünüyorum. 10 aralıktaki sınava girdim. inşallah alıyom ehliyeti de. tekrar herkese meraba:) :) :cherry:
  11. mustafa_can

ya arkadaşlar hangisi

ya arkadaşlar bir türlü karar veremiyorum. kanuni hussar mı? yoksa keeway arn 125 mi? ve doğrusu. sizin vereceğiniz her türlü bilgiye ihtiyacım var lütfen iki modeli biraz kıyaslayalım. ve de bu motorların detaylı resimleri var mı? olanlar zahmet olmazsa koyabilirler mi? şimdiden herkese teşekkürler

Yeni mesajlar