Arama sonuçlarınız

1. 2

Şartlar boyle malesef

Baslikta da belirttigim gibi sartlarim kotu Ev is arasi ulasim da sorun yasiyorum B sinifi ehliyetten dolayi 49 cc motorsiklet bakiyorum Motorsiklet alirsam evimin onundr birakamam mecburen asansor ile yukari ckarmam gerek 49cc motorsiklet alip asansor ile kapimin onune cikartmayi (...
  2. 2

Motorsiklet motoru Swap

2 zamanlı motor yerine daha kaliteli az yakan 4 zamanlı motor ile Swap yapmak istiyorum yapan var mı yada yapılmış örnekler var mıdır Tamamen zevk amaçlı ihtiyaç amaçlı değil
  3. 2

Bisiklete motor kiti

Bisikletine benzinli motor kiti takan yada takmayi dusunen var mi Tamamen hobi amaçli yada kirsalda ulaşım amaçlı kullanilanilir mi 80 cc olanlar var Ön disk frene gecilirse frende problem olmaayacak gibi çoğu guncel motorsiklette disk yok bile ( olumsuz yorum yapmasak olur mu )
  4. 2

İl disindan motorsiklet almak

İl disindan motorsiklet alan tecrube eden var mi Devir islemi nasil olacak Otobuste yollanirken nasil yok izlenecek
  5. 2

Dolandirilmamak icin

Malum motorsikletlerse şase numaralariyla cok oynaniyor boyle oyuna gelmemek icin nelere dikkat etmeliyiz
  6. 2

Balkonda motorsiklet

49 cclik hafif ve eve taşiyabilecegim motorsiklet var midir Eve taşimam gerekiyor cunku hic bir yerde muhafaza edemem
  7. 2

Moped lerin devri hakkinda

Mobilyetlerin devri nasil alinir dikkat edilmesi gereken noktalar neler İllegal ruhsat cikartilabiliyorlarmiş bundan nasil korunur

Yeni mesajlar