Arama sonuçlarınız

1. S

Arka Maşayı Uzatmanın Etkileri

Araştırdım ancak eksi ve artı yönlerini bulamadım. O yüzden sizlere soruyorum, arka maşayı uzatmanın artıları ve eksileri nelerdir?
  2. S

Scotty Hakkında Bilgi Sahibi Olanlara Bir Soru

Herkese merhaba, GT250R ile Scotty'de çalışabilir miyim? Kesin bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum. Bu arada, Scotty işi yapanlar varsa aylık kazançlarını yazarsa sevinirim. GT250R olmazsa chopper olur mu?
  3. S

900RR Alsam?

Herkese merhaba, Motosiklet tecrübesi olan, tamirinden falan hiç anlamayan ve hemen hemen her sorunda ustaya gidecek bir kişinin; 900RR alması ne kadar mantıklı olur? Kumar mı oynamış olur? Para çöpe mi gider? 15 işçi bir havuzu kaç saatte boşaltır? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi...
  4. S

Suzuki GS500 Hakkında Enteresan Bir Soru!

Merhaba, iyi akşamlar. Hiç canlı canlı GS 500 görmedim, deposu fotoğraflarda ve videolarda biraz ince gibi duruyor, kalıplı bir deposu var mı?
  5. S

Bu Gidonu Bilen Var mı?

Herkese merhaba. Bu gidonu bilen var mı? Adı nedir?
  6. S

Hyosung GT250 Street Fighter

Merhabalar, Street fighter diye bir custom çeşidi buldum ve Gt250'nin ön kısmını montajla street fighter gibi yaptım. Bunu gerçekte uygulayabiliriz bence. Peki bu street fighter denen modifiyeye ayak uydurmak için arka tekeri komple jantla birlikte değiştirip 180-190lık bir lastik taksak motorda...
  7. S

Modifiye İçin Motor Önerisi

Tekrar merhabalarrrr... Biraz modifiye ile aşağıdaki motosiklet gibi olabilecek, a2 ehliyete uygun motosiklet tavsiyelerinizi bekliyorum. Yanlış anlamayın bunun aynısı olsun demiyorum. Modifiye ile bunun gibi babayiğit olacak:) ve buna benzeyecek bir motosiklet tavsiyesi istiyorum. Aslında Gt250...
  8. S

Nasıl Motor Alabilirim?

Herkese merhaba, Ben öğrenciyim ve yaşım 19. Ben motor kredisi için Ağustos'un ortalarına doğru çalışmaya başlayacağım. Alacağım motor gt250r ve fiyatı 15 bin lira. Benim ne kadar kredi çekmem lazım? Sigorta, ekipmanlar, kilitler falan derken 18-19 olur herhalde. Annem ve babam motora hayatta...

Yeni mesajlar