Arama sonuçlarınız

1. A

Lastik ebatları

Selamlar herkese benim bir sorum olucakti cbr600rr 07 sahibiyim ve 600rrlarin arka lastigi kucuk durdugu icin pek hosuma gitmiyo 180.55 arka lastik ebatları fabrika öneriside 180/55 acaba 190/55 taksam herhangi bir sikinti yaratirmi tecrube eden varmi bildigim kadariyla yanaklardan patlamadigi...
  2. A

2009 1000rr yag yakma

Öncelikle selamun aleyküm 2008 2009 model 1000rr alma niyetindeyim bildiginiz uzere kronik bu merette yag yakma sorunu var bazi ilanlarda kronik sorunu halledilmis yag yakma problemi cozulmus vs aciklamalar mevcut blogu yeniliyolar yada herneyse iste motoru almaya niyetlendigimde bu problemin...
  3. A

Bir beyin ne kadar arkadaşlar

SELAMUNALEYKUM BENELLİ TNT25 MOTORA SAHİBİM OLMAZ OLAYDIM DEDİRTTİ YAKLAŞIK 1 AY ÖNCE BENZİN DİBE KADAR BİTİRDİĞİM İÇİN MAKİNEYE BENZİN ATTIKTAN SONRA İSTOP ETMEYE BAŞLADI BUNDAN DOLAYIMI BİLMİYORUM AMA BENZİN DİPLEDİKTEN SONRA BAŞLADI VE POMPADA VEYA ENJEKTÖRE PİSLİK KAÇMIŞTIR DÜŞÜNCESİ İLE...
  4. A

Yağ püskürtmede sorun FI ışığı

Selamun aleykum motorum benelli tnt25 normalde gostergede sadece kontak ve elektirk acilinca yanan FI isigi motor calisir haldede yanmaya basladi ve marş tek seferde degil 2 3 kerede calistiriyor yolda kaldigim oldu bu sebepten 15dk bekledim sonra anca calisti elektrikli yakit puskurtme hatasi...
  5. A

motor bloğundan çıkan kablo

selamun aleykum motor bloğunun alt ön tarafindan bir kablonun bosta oldugunu gordum elektrik aksamina benzemiyo ici boş plastik bir kablo motor calisiyo bi sikinti gorunmuyo merak ettim bilen varmi ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------...
  6. A

10 gün çalışmayan motorun aküsü bitermi?

Selamun aleykum yaklaşık 10gündür garajfa beklettiğim motoru sabah çalıştırdığımda gösterge ışımşarının söndüğünü kornanın ses çıkarmadığını marşın basmadığını gördüm acaba akü güçsüzleşmiş olabilirmi yoksa durduğu yerde bitme ihtimali varmı motoru vurdurup denicem birde başınıza gelsimi motor...
  7. A

Fren balatası diske sürtüyor...

Selamünaleyküm belirttiğim gibi durup dururken böyle bir sıkıntıyla karşılaştım arka fren çok yüksek bir ses çıkartıyor gıyk gıyk:) ve gevşemiş durumda vidaları kontrol ettik hepsi sıkı durumda diskin belli bi yerinde sıkışma yapıyor balata bu nedenle hareket halinde ses çıkarıyor motosiklet...
  8. A

Motosiklet kapalıyken viteste hareket ediyor

Selamun aleykum 2016 benelli tnt25 modeli motosikletletim 1.viteste kapatmama rağmen ileri geri hareket ediyor çalışırında herhangi bir problem yok gayet iyi dün normaldi bugün viteste hareket ettiğini farkettim acaba sorun nedir veya sorunmudur?