Arama sonuçlarınız

1. H

Superboy Lastik onerisi

Orjinal lastikler kalitesiz.lastik degisirken ebatlari Superboy 125i nin olculeri on 2.5/18 - arka 3.0/18. Lastik buyutme onerilmiyor ama varmi deneyen, ozellikle on cok ince. Ben bunlari 2.75/18 - 90/90/18 yapsam virajda nasil olur. İnternette superboy lastik takimi diye bu olcuyu verenler var...
  2. H

Superboy Lastik onerisi

Orjinal lastikler kalitesiz.lastik degisirken ebatlari Superboy 125i nin olculeri on 2.5/18 - arka 3.0/18. Lastik buyutme onerilmiyor ama varmi deneyen, ozellikle on cok ince. Ben bunlari 2.75/18 - 90/90/18 yapsam virajda nasil olur. İnternette superboy lastik takimi diye bu olcuyu verenler var...
  3. H

Yeni Superboy mu Eski Drift mi

:silent: 1 yaşında 10.000km altı veya 0km superboy 125i mi yoksa; 4 - 5 yaşında 125 - 150 Drift mi ? 125 Drift i kısa mesafe kullandım hoşuma gitmişti.Arkadaşımda yeni olsun Superboy 125 olsun diyor kafam karışık. Birde Driftlerin 135 cc olanı var silindir deüişmek gerekirse 125 cc olanın...
  4. H

CG UGK alinir mi

Arkadaslar mondialin bir modeli var, ayni uag gibi fakat silindir digerleri gibi dik degil cup lardaki gibi yatik duruyor. Var mi bilen, iyi midir.125 150 cc yapmak daha güvenli olacak girecegim yollar hizli.hacim yukseltilebilir mi
  5. H

Superboy mu Apache rtr 150 mi

2 3 yasinda 10.000 km de superboy 100 var 6000TL. 2007 model apache rtr 150 var. Rtr 150 ye yeni silindir takimi amartisor yenileme vs yapilmis. Fiyatlari ayni. Apache baya cusseli buyuk motor ve 150cc oldugunu dusundum ama kararsiz kaldim.Otoyolda da kullanacagimi hesaba katarsak Sizce hangisi...
  6. H

CC yukseltme

Merhabalar! Bu konuyu arastirdim ama cok kesin bise bulamadim.kisaca anlatmaya calisicam.bir ara 50cc den 100 e cevrilmis scooter kullandim kalkis cok iyi ama devir yukselince motor gitmiyor.bazilarinin dedigi krank ve silindir ust kapagininda degismesi gerek.banada mantikli geliyor.100cc piston...
  7. H

Kilit bulamadim

Merhaba. Ben isi biraz abarttim :) 14mm zincir aldim ama, dikkat etmemisim meger sadece zincirmis. Kilit halkasinda Yaklasik 3 cm genislik olacakki ben kilit takabileyim. Yale ve Kale marka kayar pimli kilitler var ama anahtari eski nesil kapi anahtari. Bunlar daha kolay mi açılır, ne yapmam lazim
  8. H

Ruhsatta Farklı Gecen Motor

Bi bayiye gittim. Ikinci el Yuki yk100m modelinin bazilarinin yan kapaginda 125 yaziyor. Adam motorlarin 100cc oldugunu ama ruhsatta hepsinin 125cc gectigini soyledi. Internette yan kapaginda 100 yazan modellerde var. Anlamadim, var mi bilgisi olan
  9. H

Yuki Yk 100M

Internette bu motorun yan kapaginda 100 yaziyor. Geçen bi bayiye gittim ellerinde bu modelden 5 6 tane vardi. Adam bana hepsi 100cc ama ruhsatta 125cc olarak gecer dedi. Kafam karisti. Bilgisi olan varmi
  10. H

Moped ile trafige cikmak

Merhabalar ! Yillar once pejo 103 vardi. Zevk icin tekrar alayim diyorum ama bununla sanirim mahalle disina cikamam. En azından ilçe icinde gezebilsem diyorum.Kullanlar nasil yapiyor zaten ilanlarda hep plakasiz

Yeni mesajlar