Arama sonuçlarınız

1. Y

Scooty mi glovo mu ?

Dostlar an itibariyle patronumla tartışıp işten çıkmış bulunmaktayım, scooty yada glovo yapmayı düşünüyorum, şuan için çok fazla paraya ihtiyacım yok o yüzden ufak getirisi olan bu işlerden biriyle çarkı çevirmek istiyorum bir müddet, tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi yada kötü yorumlarınız fikir...
  2. Y

Darlık virajları

https://youtu.be/fwaNCn61hpw Bugün grup olarak darlığa gazladık, Fuat domaniç oradaydı.Gitmeden önce merak edenler olursa buyursun izlesin, şimdiden uyarayım birden keskinleşen sürpriz virajlar var ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:35 ----------...
  3. Y

Fsm de Makas atarken takla atan araç

Küçüklükten beri arabayla büyüdüm, ehliyetsiz yıllarca araç kullandım övünmek gibi anlaşılmasın benim cahilliğimdi,pek de bi apaçi sürücüydüm , demem o ki yıllarca tehlikeli kullandım çok tutkuluydum arabaya her zıkkımını araştırir bilirdim(motosiklete geçene kadar) geçmişteki bu bilinçsiz...
  4. Y

Racing motora telefon tutucu sorunu

Dostlar selamün aleyküm, cbr 250r kullanıcısıyım artık bi telefon tutucu almam gerek ama tam olarak aklımdaki ürünü bulamıyorum, bulduğumunda fiyatı bana yüksek geldi. Sorun gidonda telefon tutma aparatı için uygun,boş yer bulunmaması yoksa her tutucu uyar ama öyle bi şans yok, N11 de ahtapot...
  5. Y

Forumun değerli üyesi kural z

Ağalar paşalar, bu kural z abimize bakıyorumda her başlıkta, her konuda elinden geldiğince yardımcı oluyor hepimize burdan hepimiz adına teşekkür etmek için bu başlığı açmış bulunmaktayım. Teşekkürler kural z
  6. Y

Elcik değişimi konusunda yardım

Cbr 250 r modeline n11 den baracuda elcik sipariş verdim bugün elime ulaştı fakat montajı konusunda bilgi sahibi değilim, motosikletimin genel olarak bakım vs işlerini kendim halletmeye çalışıyorum, bunuda hallederim diye düşünüyordum. Birkaç video izledim daha çok kafam karıştı kimisi gidondaki...
  7. Y

Motor boyatmak (Yardım)

Halihazırda cbr 250 hrc (2012) sahibiyim yaşından dolayı grenajlarda ufak tefek çizikler mevcut, motorun komple grenajlarını boyatmayı düşünüyorum birkaç ay sonra. Aklımda farklı birkaç fikir mevcut ancak konu hakkında bilgi sahibi değilim. Ne kadar masraf tutar? Rengi ruhsata işletme süreci...
  8. Y

Cbr 250 r krank muhabbeti ve .....

Cbr 250 r almayı düşünüyorum lakin 8,500 tl ile 11.500 tl arasındakiler genelde 2012 model oluyor ve ya krank kitlemiş, ya kitlemek üzere, yada kitleyip yaptırılmış oluyor. Şimdi düşünüyorum 9500 gibi fiyatlardakilerden arayıp eleyip birini alsam krank kırar mıyım? Üstüne biraz daha eklesem...
  9. Y

Acil yardım

Alacağım motoru buldum motorumu çok çok uygun fiyata vereceğim hero thriller 12.xxx km de herşeyi mevcut servis bakımlı öncelikle forumda ihtiyacı olan vardır diye yazdim bakim kitapciğı yedek anahtarı herşeyi mevcut hata bulana yarı fiyatına vericem, ihtiyacı olan özelden yazsın beyler
  10. Y

Şimdilik bu sevdadan vazgeçiyorum .

Arkadaşlar bildiğiniz üzere fiyatlar aldı başını gitti bunun yanı sıra, para tuzağı servislerden 7 lira olan benzinden parasını verdiğimiz halde işini yarım yamalak yapan ustalardan maaşımın 4 de 1 i olan sigortadan mtv den bıktım. 4-5 bin liralık 150 cc commuter kullanıcısıyım ve inanın bir...
  11. Y

Grup kurduk içerii

Arkadaşlar ufak bi grup kurduk iki kere buluştuk sonuncuda kamp yaptık herkes birbirine ısındı şuana kadar çok güzel gidiyor birkaç aktif kişi daha gelse hayır demeyiz, hepsine olmasada buluşmalara etkinliklere gelebilecek istanbul ve yakın çevresinden kafa adamlar aranmaktadır. Sevgiler...
  12. Y

Wp grubu oluşturduk gelmek isteyen içeri

Gençler yardımlaşma, tanışma, vakit geçirme, dostluk amaçlı bi whatsapp gurubu oluşturduk gelmek isteyen özelden numarasını atsın. Şuan için 6-7 kişiyiz ve iyi kaynaştık selametle
  13. Y

9-10 bin tl ye Tertemiz cbr 125 bulabilir miyim ?

Dostlar cbr 250 istiyordum fakat maddi durumdan dolayı 125 e düştüm kendi motorum hero thriller, satıp üstüne de ekleyip 9-10 bin e ölmüş cbr 250 almaktansa tertemiz bi 125 almak istiyorum fikriniz görüşünüz nedir saygılar. ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj...
  14. Y

Daelim roadwin 250 alınır mı ?

Roadwin 250 piyasası servisi parçası ve motor hakkında her türlü bilgiyi dinlemeye ve fikirlerinizi değerlendirmeye açığım dostlar
  15. Y

Prohel colombia mont yardım !

Dostlar venom tourex mont kullanıyorum m beden , bu montu satıp prohel colombia almayı düşünüyorum zamanım yok internetten alıcam prohelin m bedeni olur mu kullanan varsa bi aydınlatsın boy 188 kilo 70 teşekkürler şimdiden
  16. Y

Farkli lastik ebatlarıyla muayene ?

Arkadaşlar farklı ebatlarda (geniş taban) lastiklerle muayenede sıkıntı yaşanır mı ? Abartılı değil misal 140 mm orjinaliyken 150 mm lastikle sorun olur mu? Teşekkürler ☺
  17. Y

8-9-10 bin tl ye eli ayağı düzgün 2500 cc ss bulmak

Arkadaşlar şuan hero thriller kullanıcısıyım motorumdan memnunum servisinden olmasam da motordan gayet memnunum, bu yaz satıp 250 cc supersport almayı düşünüyorum fakat 10 bin tl den fazla verip sıkışmak istemiyorum aldıktan sonra borcu kafama takmak aldıgım keyiften edecek beni bu nedenle 9-10...

Yeni mesajlar