Arama sonuçlarınız

1. kudra

4 mevsimlik mont[u]

Model: wintex tekstil kalahari,4 mevsimlik mont Beden: xs Renk: siyah Fiyat: 200 EURO Açıklama: Çok az kullanılmış İl/İlçe: İstanbul / Çapa İletişim: 05335746116 mont resmi , sitesinde çok net görünmesede ben bir bakın derim ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj...
  2. kudra

4 mevsimlik_mont[u]

Model: wintex tekstil kalahari,4 mevsimlik mont Beden: xs Renk: siyah Fiyat: 200 EURO Açıklama: Çok az kullanılmış İl/İlçe: İstanbul / Çapa İletişim: 05335746116 mont resmi , sitesinde çok net görünmesede ben bir bakın derim http://www.istanbulmotor.com/wintex.asp...
  3. kudra

4 mevsim mont

piyasa değeri 311 euro 2 saatlik kullanıldı beden xs renk siyah marka wintex 28 nisanda alındı, biraz erkeksi kaldığı düşündüğüm için satıyorıum, bayan kullanıcıdan fiyatı 275 euro peşin fiyatıdır ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan...
  4. kudra

artçınız bir köpek ise

köpeği olan arkadaşlar onu artçı olarak taşımanın bir yolu var mı?
  5. kudra

sonunda geldi

yeni kullanıcıdan,evet artık x8 200 var ama sorunda ,bacak boyum tam emniyetli duruşu sağlamıyor tavsiyesi olan varmı?
  6. kudra

bacak boyu için

arkadaşlar sonunda motorumu aldım,piaggio x8 200 ilk motorum,şu anda kendi çapımda çalışıyorum ve ayın 20sindede bmw de eğitimim var,yanlız sorun şu ki, bacak boyum motoru durdurduğumda parmak uçlarımda duruyorum ve dengeyi koruyamıyroum,bu gibi sorunlar için uygun ayakkabılar botlar vs...
  7. kudra

yardım

arkadaşlar,çin mallarında scooter ve chopper da en iyisi hangisidir?
  8. kudra

ilk motorsiklet,

fuardan faydalanıp motorsişklet almak istiyorum,ilk kez kullanıcam,bilgisiyle bana yardımcı olbilecek birileri varmı
  9. kudra

yeni üye

selamlar,yeni üye sayılmam ama hiç mesaj atmamıştım,herkese selamlar,bu fuarlardan faydalanıp motorsiklet almak istiyorum ama kararsızım,tavsiyelerinizi bekliyorum
  10. kudra

kıyafet,aksesuarlar

arkadaşlar motor alma konusunda araştırma yapıyorum,ama birde kıyafetler var,nelere dikkat etmeliyim,nerelerden bulabilirim,yardımcı olursanız sevinirim ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»» Forum katilimcilari yeni bir...

Yeni mesajlar