Arama sonuçlarınız

1. F

Benelli TRK 502 2021 Model Titreşim Sorunu

Arkadaşlar herkese merhabalar, Motorumu yeni aldım, henüz rodajdayım.(400km) 6 bin deviri geçmeden sürmeye çalışıyorum. Ama "her devirde" inanılmaz seviyede ellerde ve ayaklarda titreşim mevcut. Zincirimi yağladım gerginliğine baktım her vidayı kontrol ettim malum gözden kaçabilir ama ne...
  2. F

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

Aynen öyle malesef, cruiser kültürü yavaş yavaş son bulacak
  3. F

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

30.000TL ile piyasaya giremeyişini görürüz yakında. Kimse o kadar parayı vermez, vermemelidir. Gerekirse tarz değişitirin. dominar, mt25, r25 fiyatları ortada sen onlarla yarışacak her hangi bir teknolojide sunmuyorsun bu fiyata.
  4. F

Kuralkan ya da Baymotonun Çakallığı

Baymoto https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-hatasiz-2017-dominar-400-12400-km-de-771604861/detay İlan Açıklaması İLK SAHİBİNDEN TEMİZ KULLANILMIŞ DOMİNAR 400 12400 KM'DE BAKIMLARI EKSİKSİZ MOTORDA EKSTRA OLARAK SOFT SELE VARDIR BAKIMLARI SERVİSİMİZDE YAPILMIŞTIR AYRINTILI...
  5. F

Abus 8077 Granit Alarmlı Disk Kilidi - Sarı renk - 800 TL

Merhaba ürün açılmamış sıfır kutuda üründür. İstanbul Anadolu yakası ve Kocaeliden elden verebilirim. Ücret ödendiği takdirde alıcı ödemeli kargo yapabilirim. Paket içinden yedek anahtar ve çanta çıkmaktadır. 2 Yıl garantili faturalı üründür. Fiyat 800TL

Yeni mesajlar