Arama sonuçlarınız

1. M

Pulsarda Ekran Resetlemeye Son - NS200 Elektronik Çözüm Modülü

Merhaba arkadaşlar. Yine kendi tasarlayıp ürettiğimiz ve Pulsar NS200 modellerinde kronik olarak görülen ekran ve saat resetleme problemini bitirecek bir ürünü sizlerle paylaşmak istiyorum. Ekran ve saat için 2 modül kullanılıyor. Buraya tıklayarak ürünün montaj videosuna erişebilirsiniz...
  2. M

ÇAKAR MODÜLÜ - 7 Modlu - 3 Kanal - 3x60 Watt / 80 TL

Merhaba arkadaşlar. Yine kendi tasarlayıp ürettiğim ve sizlerin de çok işinize yarayacağını düşündüğüm bir ürünü tanıtmak istiyorum. 3 kanallı, yüksek çıkış gücüne sahip çakar modülü. Bu modülün çalışma modlarını (animasyonları) kendiniz belirleyebilirsiniz. (Max. 7 Farklı Mod)...
  3. M

2017 ÇIKIŞLI - 5.000 KM. - RX3i Evo - 11.250 TL

Araç Satılmıştır. İlgilenenlere ve yayınlamasına imkan verenlere teşekkürler. Yayından kaldırılabilir. Marka: Mondial Model: RX3i Evo KM: 5.000 Renk: Turuncu Fiyat: 11.250 TL Açıklama: Servis Bakımlı, 2017 Nisan trafiğe çıkış, Sıfır Akü, Kazasız, Hasar Kaydı Yok İl/İlçe: İstanbul / Kağıthane...
  4. M

ÜÇLÜ ÇAKAR MODÜLÜ - 2x48 Watt - Polis Çakarı - 15 TL

Motosiklet kullanıcıları için trafikteki diğer araçlar tarafından fark edilmek ve görünür olmak, sürüş emniyeti açısından önemli bir husustur. Kendi motosikletim için tasarlayıp kullandığım bu çakar devresi modülünü, kaliteli malzemelerle üreterek satışa sunuyorum. Ürün tamamıyla kendi...
  5. M

İstanbul' dan tüm üyelere merhaba.

Merhaba dostlar. Uzun zamandır takip ettiğim ve paylaşımlarınızdan büyük ölçüde faydalandığım forumunuzun ben de artık bir üyesiyim. İstanbul Kağıthane' deyim ve 1 yıldır aktif olarak motosiklet kullanıyorum. İlk ve halen kullandığım motorum Yamaha YBR125. İkinci motorum, Mondial RX3i Evo...

Yeni mesajlar