Arama sonuçlarınız

1. U

Apache ile 2600 km.

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 5-6 aydır kullandığım ilk motorum olan Apache 150rtr ile İstanbuldan yola çıktım. Eskihisar-Topçuları kullanıp Yalovadan sonra Bursa üzerinden Balıkesire geçtik. Buraya kadar 2 mola yaklaşık (10-15 dakika)verdik. Susurlukta karnımızı doyurup yola devam ettik...
  2. U

İstanbul-Manisa güzergahı hakkında yardım🖐️

22 Haziran 2016 model 4500 kilometredeki apache motorumla istanbul Beykoz'dan manisaya gideceğim. Yola kaçta çıkmalıyım gece yolculuğu pek güvenli olmayabilir diye düşünüyorum. Kaç saat sürer tahminen? 23 Haziran akşam 7de arkadaşımın düğününe katılmam gerek o saate kadar Manisaya ulaşmış ve bir...
  3. U

Lastik tavsiyenizi bekliyorum

Apache 150 rtr 2016 model motora sahibim. Lastik almam gerek ölçüler ön:90-90-17 arka:110-80-17. Bütce maksimum 500-600tl. Yaz kış idare edebileceğim bir lastik istiyorum hiç bir fikrim de yok yardımlarınız için teşekkür ederim 🖐️
  4. U

Bu sorunla karşılaşanlar var mı?

Link paylaşıyorum böyle bir sorun yaşıyorum motor ışıklarda yada yolda dururken stop ediyor. Sürüş esnasında stop etme yada motorun verimi açısından bi sorun yaşamıyorum sadece durduğuma oluyor. Nedendir ne yapmalıyım sizce? https://youtu.be/X0Bj--4-LZ4
  5. U

Motosikletin ön tarafından gelen ses(video açıklamada)

Arkadaşla 450km de rodajda olan Apache rtr150 motosikletimin ön amortisörlerinden gelen ses çok rahatsız ettiği için servise gittim(sürat motor) ustalar bindi sürdü ama bir ses gelmedi o sırada tabii oraya gidene kadar motor baya bi süre yol yaptı ses çok uzun süre kullanıldığında gelmiyor...
  6. U

Km sıfırlaması!

Apache 150 rtr 2016 motorumun saat ayarlarını yaparken km sıfırladım. Motorum yeni daha 45 kmde falandı. Geri döndürülüyor mu? Sıfırlaması çok saçma geldi tA ve tB var zaten yol mesafe ölçmek istesem ölçerdim zaten. Neyse geri döndürebilir miyim yardım eder misiniz?
  7. U

Apache 150 rtr 2016 alarak aranıza katıldım

Rodaj, bakım, yağ, lastik veya herhangi önerisi olanlar yardım edebilir miii? İlk motorum ve pek fikrim yok
  8. U

Apache 150 rtr kullanıcıları yardımınızı bekliyorum

İlk motorum olacak, ehliyeti yeni aldım. Almalı mıyım? Sıfır mı ikinci el mi? İkinci el alınırsa maksimum kaç km'de almalıyım. Motorun sıkıntıları nelerdir? Yıl olarak 2016 mı 2017 mi alınmalı? Son olarak satmak istersem piyasası var mıdır? Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum herkese teşekkürler...
  9. U

Mondial Z one 150 almayı düşünüyorum

Yakın tarihte 0 km Mondial Z one 150 almayı düşünüyorum. Görüş ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Özellikle bu modeli kullanan arkdaşlardan yardım bekiyorum. Günde 30-35 km sürmüş olacağım il ev arası gidiş gelişte. Yaz dönemi 150-200 km mesafelerde uzun yol gitmeyi düşünüyorum. İkinci el...

Yeni mesajlar