Arama sonuçlarınız

1. AzÇok

Suzuki gsx 250r yenilendi

Tasarım konularını bir tarafa bırakırsak Suzuki'nin farklı bir üretim anlayışı var. Küçük motorları küçük motor gibi gidiyor. Mantıksız da değil. Hız arıyorsan büyük modellere bakacaksın. 250 cc. modelleri hız konusunda epey eleştiri aldı sanırım. Bu modelin gücünü biraz arttırmışlar.
  2. AzÇok

A1 Ehliyet İçin Fiyat Performans Motor Seçimi

Tavsiyeye katılıyorum. Bir örnekte benden. https://sahibinden.com/1323486139
  3. AzÇok

Otoparkdaki kaza sonrası yaşanan panik sosyal medyada gündem oldu

Otopark kazası yaptım. Bir araç geri gelip yandan aracıma çarptı. Polis çağırdık. Tutanağı polis düzenledi. Kaza karayolunda olsaydı kendimiz tutanak tutacaktık. Otoparkı karayolu dışında kabul ediyorlar. Kendiniz tutanak düzenleyemiyorsunuz.(10 yıl öncesinin bilgisi)
  4. AzÇok

Otoparkdaki kaza sonrası yaşanan panik sosyal medyada gündem oldu

Otoparklarda düşük hızda ve temkinli ilerlemek lazım. Çok uzun yıllar önce oğluma otoparkta bir araba çarpmıştı. Hastanede sinirlerime hakim olamayıp sürücünün erkek arkadaşına dalmıştım.
  5. AzÇok

Benzin İstasyonunda İlginç Kurallar

Ücretli yapsalar tamam da. Yasak olmaz ticarette.
  6. AzÇok

Tuvalet düzgün kullanımazsa bu bir sorundur. Fakat motosikletlerin hava basmasında ne sorun olacak?
  7. AzÇok

Aynı markaya ait bir benzin istasyonunda benzin almadan tuvaletlerini kullandığım için söylenmişlerdi. Bu markada genel bir sıkıntı mı var acaba? Tuvalet ve hava ücretli hale getirilse tamam. İsteyen ücret almayan yeri tercih eder. Böyle bir yasak kafası çok enteresan.
  8. AzÇok

Motoru park ettiği yerden yer değiştirilen sürücü, isyan etti

Ben küfür etmiyorum. Motoru yerinden kaldırmayı ise aklımın ucundan bile geçirmem. Araba park ettiğim yerde aynı durum sürekli oluyor. Bazı uyanık araba sahipleri arabasını çıkardığı yere motosikletini koyarak akşam arabayı aynı yere park etme imkanı yaratıyorlar. Dert etmem. Arabayı uzak bir...
  9. AzÇok

Merak edenlere 2015 Tiger 800 XRx ağır bakım

Geriye kalan, güzel motosikletinizle keyifli sürüşler yapmak. Onu da yaparsınız artık :) Fatura çok da minik değilmiş. Geçen sene arabanın conta yakması nedeniyle ödediğim fatura bile kat kat daha az. Güzel bir motosiklet için o faturayı ödemek üzer mi? Üzmez.
  10. AzÇok

Motoru park ettiği yerden yer değiştirilen sürücü, isyan etti

Adam isyan etmekte haklı. Motosikletleri araçtan saydıkları günleri göremeyeceğim sanırım. Benim de başıma gelmişti. Kadıköy Yazıcıoğlu iş hanının orada. Adam itekliyor, motor disk kilidinden dolayı gitmiyordu. Azarlama niyetiyle yanına gittim. Mal yüklemek için gelen bir kamyonetçiymiş. Adamın...
  11. AzÇok

Mağdur mu yoksa çakal mı?

Bir çok müteahhit asansör ve donanımlarının en adisini tercih ediyorlar.(Tamamen duygusal nedenlerle) Bu apartmanlarda sık basılırsa asansör de bozuluyor düğmelerde. Bugün apartmanımızda bir kişi asansörde kaldı. Servis gelip onarım yaptıktan 1 saat sonra ikinci bir kişi asansörde kaldı. Aylık...
  12. AzÇok

Bajaj Pulsar N250 Garanti Sorunu: 6.700 km'de Motor Bloğu Açılması ve Servis Hukuksuzluğu

Esrarengiz bir final olmuş. Sorun çözüldü mü? Çözüldüyse nasıl çözüldü. Eleştirmek gibi olmasın ama arkadaş içini döküp tavsiyeleri alınca zengin kalkışı yapmış.
  13. AzÇok

Kawasaki er 6f

2 yaşına kadar belki düşünülür. Bunun dışında sürücü kurslarının ne motoru, ne de otomobili alınmaz. Hele büyük şehirdeyse hiç alınmaz. Çünkü en akla gelmeyecek kullanım hataları, kazalar bu araçların başına gelir. Düşük hız, düşük vites kullanımı.Büyük hacimli motorların yüksek ısılara maruz...
  14. AzÇok

CFMoto 450SR şeytanın oyuncağı mı?

Gözlemlerime göre bu motoru gençler ve motosiklet tecrübesi az olan kişiler kullanıyor. Hızlı, sert ve dengesiz sürenler çoğunlukta. Belki motorun kabahati yok. Fakat, kötü şöhret yapar. Böyle yatık oturma pozisyonunu bana uygun değil. 450 NK oturma pozisyonunu bile sevmedim.
  15. AzÇok

1200Km Marmara turu Tüm deneyimlerim

Güzel bir gezi olmuş. Yolda size yorucu gelen rüzgar ve oturma pozisyonuydu sanırım.
  16. AzÇok

Kapı gıcırtısı cinayeti: Bu toplum nereye gidiyor?

Komşuluk ilişkisinin yok olduğu, komşuya saygının kalmadığı, bencilce yaşamanın değer haline geldiği bir toplumda böyle olaylar olur. Sık sık oluyor zaten.
  17. AzÇok

2023-2024 model MT-25'ler de yatak sarma problemi

Aslında KTM ye de kronikli denemez. Fakat forumdan hatırladığım çok kişi var. Saçma sapan blok kırma işi olur mu? Olur. Fakat servisler müşteriye geçirmeye çalışmaz. Dava açıp kazanan birden fazla kişi hatırlıyorum. Velhasıl KTM değil ama servisleri kronikli.
  18. AzÇok

2007 yılından beri forumda okuduğum sorunlardan yola çıkarak söyledim. Daha yeniyken İki kere blok kıran KTM vardı sanırım. Araştırırsanız mahkeme süreçleri vs. forumda duruyordur herhalde.
  19. AzÇok

Eskiden Hyosung GT250R vardı. Krank kırıyor diye meşhur edilen. Aslında kronik sürücü arızası vardı. Mt25-R25'i insan gibi kullanan görmek mümkün mü ? Bunca yıldır bu konularda gerçekten haklı şikayeti KTM'de gördüm. Cf-moto, Bajaj kullanıcılarını da yollarda görüyoruz. Çoğu kronikli.
  20. AzÇok

İstanbul-marakeş motosiklet turumun videosu hazırdır iyi seyirler

Zorlu bir gezi. Tebrikler. Gezi, yapım hayal gibi. Böyle bir geziyi bu yaşa kadar yapamadım. Bundan sonra da imkansız. Bir mucize olup geziyi yapsaydım gezi çekimlerini yabancı dil yapamazdım.

Yeni mesajlar