Arama sonuçlarınız

1. O

İstanbul ve çevresi Karbüratörlü GV250 arıyorum.

Başlıkta belirttiğim gibi İstanbul çevresinde karbüratörlü model GV250 arıyorum. Motorunu satmayı düşünen arkadaşlar özel mesaj ile ulaşabilir.
  2. O

Bisan Roadstar için lastik tavsiyesi.

Arkadaşlar yaklaşık 1 senedir motosikletimi ICR ile kullanıyorum ama artık arka lastiğim eskidiği için değiştirmeyi düşünüyorum. Aslında şu ana kadar bir problem yaşamadığım için yine ICR alacaktım ama ne olur ne olmaz diye yorumlara bakayım dedim. Anlaşılan pek tavsiye edilmeyen lastik markası...
  3. O

gidon değişimi

Bisan 250'nin gidonunu değiştirmek istiyorum fakat hangi gidon uyar tam olarak kestiremiyorum. 22x1,5 mm çapında şöyle bir gidon almak istiyorum; http://www.aydinkardesler.org/duz-direksiyon-buyuk-pmu2130 Ölçüleri uygun mudur? Ayrıca gidon yükseltilince kabloların değişmesi gerektiği gibi...
  4. O

bisan 250 vites gecmiyor

motorumu 5 aydır sorunsuz kullanıyordum fakat bugün vites geçmemeye başladı. Motor her zamanki gibi boş viteste park halindeydi, çalıştırıp yola çıktım fakat motor 2'den 3'e geçmedi. Bende fazla zorlamadan 2. viteste sürerek işimi halledip geri döndüm durunca kontrol ederim diye ama durunca da...