Arama sonuçlarınız

1. H

Kymco xciting balata tavsiyesi.

2016 model 12 binde kayışı değişmiş, 22 bin km de olan xciting 250i 2016 model motorum için Balata takımı almak istiyorum. Ancak internette birçok model ve marka mevcut. Önerdiğiniz, kullanım süresi uzun olan bir model varsa yardımcı olurmusunuz?
  2. H

Altın hesabı tahvili vs hakkında yardım

Arkadaşlar şuan sarraftan bozdursam eğer 75bin tl lik altınım mevcut elimde. Ben bankaya uzun vadeli yatırımcı olarak bu altınlarımı yatırmak istesem, uzun vadede (3-4) sene kadar karlı çıkarmıyım. Yada bu tahvil nedir sertifika nedir bir açıklarmısınız? Hangi bankaya yatırmalıyım.
  3. H

Nc750 dtc x vs benelli trk 502 arasında kaldım arkadaşlar.

İki model arasında çok kararsız kaldım arkadaşlar. Tabiki bir tenere konforuna erişmek isterdim ama karga burun istiyorum nedense :) 1.90 boyunda 110 kilo biriyim. Rahat edeceğim motor sanırım bunlar. Olumlu veya olumsuz hangisini almalıyım. Genel kullanım şehir içi olacak. Cumartesi pazar ise...
  4. H

Yeni başlatılan kampanya hakkında

Arkadaşlar malum ev kampamyası başlatıldı. 0’98 e başlayan faizle birlikle 25 bin konut için geçerli olan %10 luk bir peşinatla insanları konut sahibi yapmayı planlıyorlar. Tamam iyi güzel uygulama ama kampanyaya dahil olan firmalarda geçerli. Yani gidipte nidapark evlerinde 1 milyon tl lik ev...
  5. H

Edirne motofest e yada İstanbul korteje gidecek varmı?

Hem yol arkadaşı hemde yolu bilmeyen birilerine yardım etmek amaçlı buluşulabilir. Şahsen ben Edirne’ye gidecek olanlara yol arkadaşı olabilirim, İstanbul için gidip gitmemekte kararsız kaldım yolları bilmiyorum :(
  6. H

Xciting km sorunu.

2016 model Kymco xciting sahibiyim, yağ lambası yandığı için servise götürdüm. Yağını suyunu güzelce değiştirdiler, bakımım güzelce oldu. Uyarı lambasını söndürmeyi unutmuşlar, kapıdan çıkarken şunu söndürürmüsünüz dedim, tabi deyip geldi usta özür dileyerek. Ekranda bulunan düğmelere bir bastı...
  7. H

Selamlar kolay gelsin.

Tekirdağ’dan katıldım, yeni sayılırım. İsmim Çağatay x29 yaşında kamuda işçi olarak çalışan 2016 model xciting kullanıcısıyım. Çevre iller ve şehirler dahil uzun yol arkadaşı, kamp arkadaşı her konuda biri ve birileriyle etkinliğe açığım🏍 sevgiyle kalın.
  8. H

Momo desingin diğer xmax modellerine göre farkları nedir ?

Merhaba gençler aranızda yeniyim ama kayıt olmadan önce hep misafir kullanıcı olarak aranızdaydımm:) arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi merak ettiğim bir soru, lütfen yardımcı olurmusunuz.

Yeni mesajlar