Arama sonuçlarınız

1. S

ön fren sesi

cbr 500r motorum var ön freninden bir zırıltı sesi geliyor freni sıktığımda dahada artıyor sesin ön frenden geldiğine eminim motordan gelmiyor ne sesi olabilir nasıl keserim
  2. S

500r gösterge

merhaba motorum 30binde ancak göstergesi değişti çıkma ile 15bin gözüküyor nası ileri sarabilirim
  3. S

hangi motor ?

selamlar bütçem 25 maks 30bintl aradığım motor 250ccden büyk yüksek hızlarda rahat gidebilen(150-160)ve yedek parça servis sorunu olmayan bir motor aklımda ninja 300 400nk dominar 400 var şu piyasada alınabilecek en iyi motor nedir sizce?
  4. S

HYOSUNG GV 650 2006

2006 model 18bin km de detaylar 0553 580 00 17 11 bin tl
  5. S

hyosung gv 650 motordan gelen ıslık sesi

merhaba motorumdan dün eve gelirken bir ıslık sesi gelmeye başladı şuan birşey olucak diye motora binmeye korkuyorum bir dinleyip yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim https://www.youtube.com/watch?v=fvNA780qUA0
  6. S

motorsikletimin diski yamuldu

arkadaşlar motorsikletimin diski yamuldu anadolu yakasında bildiğiniz iyi bir servis varmı
  7. S

Motorun içini temizleme

motorum devirdaim kaçırdığı için yağ ve su karışmış bulunmakta motorun içini nasıl en iyi şekilde temizleyebilirim yeni koyacağım yağı kesinlikle bozmaması gerek motor içi temizleyici aldım mazotla çalıştırmayı düşünüyorum önerisi olan ?
  8. S

HYOSUNG GV650 2006 MODEL

Motorum sıkıntısız kronik sorunları halledilmiştir benzin musluğundan benzin damlatıyor musluk değişecek 60tl motorsikletin fanı müşür arızalı olduğu için sürekli dönüyuor müşür 70tl 0553 580 00 17 whatsappdan ulaşabilirsiniz
  9. S

Silindirim sağlam mı ?

Merhaba arkadaşlar motorum hyosung gv 650 yi toplamaya başlayacağız ancak silindir hakkında aklımda bir soru işareti var motor pistonu dağıttıktan sonra silindir yüzeyinde ufak bi çizik meydana geldi bir sıkıntı olur mu yoksa yeni silindir mi almalıyım teşekkürler
  10. S

HYO GV 650 600RR TAKAS ?

arkadaşlar merhaba hyosung gv650 sahibiyim 2006 model 15 bin km de 2005 model 600rr la takas düşünüyorum ama motor 70bin kilometrede kilometresi sıkıntı cıkarır mı

Yeni mesajlar