Arama sonuçlarınız

1. C

Antalya Kemer yolundaki radarlar

yaklaşık bir aydır günlük olarak antalya kemer yolunda gidiş geliş yapıyorum çok fazla ışık ve radar var, trafiğin durumuna göre zaman zaman uymadığım durular oldu henüz ceza ile karşılaşmadı aynı yolu kullanan ve ceza kesileniniz var mı merak ediyorum.
  2. C

zincir attı nasıl takabilirim?

bikaç gün önce bir kaza yaptım ön takımda mesnet değişimi gidon değişimi bikaç işlem daha yapıldı, motoru aldığımda çat çut sesler gelmeye başladı ustayı aradığımda olur öyle esneme payı bıraktım toparlar dedi. bikaç saat önceyse önce çatırtı ve zincir attı. elimle takarım zannettim uğraştım ama...
  3. C

motosiklet sürücüsü kadın doktor chp istanbul il başkanı seçildi

bu sabah twitterda okudum canan kaftancıoğlu isimli biri, suziki spor bir motorla profil fotosu da var. https://twitter.com/ccanannnn?lang=tr
  4. C

iki tekerde birinci ayımı tamamladım hala cevap bekleyen sorularım var

meraba arkadaşlar geçtiğimiz ay e2 ehliyetimi ve motoru (2014 ybr 125) alarak motor kullanmaya başladım. yaş 34 olduğu için epey ertelenmiş bir başlangıç oldu, ilk aydan şunu söyleyebilirim ki hiç de kaygılanacak bir durum yokmuş gayet güvenli tıngır mıngır ilerlenebiliyor. motoru alırken çok...
  5. C

motor alacam yeniyim birkaç konuda yardım

meraba arkadaşlar, henüz motor konusunda yeterli bilgim yok, nmax 125lik scoter alacam fiyatta anlaştık bu akşam görmeye gidecem. motor alırken nelere dikkat etmek gerek konulu bikaç video izledim ancak bu modele ilişkin bilgisi olan varsa aranızda ipucu niteliğinde bilgisi de varsa paylaşabilir...

Yeni mesajlar