Arama sonuçlarınız

1. M

Motor Aşkı ve Aile Sevgisi Arasında Kalmak

Merhaba sevgili motosikletçiler benim bir problemim var ancak bu problemin kolay kolay çözüleceğini bilmediğim için pes etmeye karar verdim.:salut: Ben 21 yaşındayım üniversite son sınıf öğrencisiiyim ve motosiklet almak için devletin verdiği kykda saolsun aç kalsamda motor aşkından dolayı para...
  2. M

Motorcu Vs Aile 2

Arkadaşlar biraz önce yorum açmıştım tecrübelerini tavsiyelerini söyleyen arkadaşlar oldu Allah razı olsun ailemi çok şükür ikna ettim ikna etmeyide şu şekilde başardım https://safetyturkiye.com/egitim-programlari#guvenli-surus-1 Bu gördüğünüz adresten Güvenli Sürüş 1 Güvenli Sürüş 2 Hazırlık...
  3. M

Motorcu vs Aile

Arkadaşlar motorculuğa adım atmak istiyorum herşeyi kararlaştırdım alacağım motoru ehliyete bile yazıldım ancak bunları ailemden izinsin yapmıştım çünk biliyorum izin vermeyecekler herneyse sonra ailemle görüştüm ve biraz kavga ettik ben muğladayım üniversite 3.sınıf ailemde istanbulda şimdi...
  4. M

En Havalı Motor

Arkadaşlar ben üniversite 3.sınıfım motosiklet alıcam ehliyeti almama 1 ay var o yüzden geniş çaplı araştırdım ve aşağıdaki sonuçlara ulaştım elimde 4500 tl para var mecburen 2.el alıcam bana üniversite en göze çarpacak motor tavsiye edermisiniz.Biliyorum bunlar pek iyi değildir cbr yzfr25 kadar...
  5. M

Spada Anton 150 Nasıl

Beyler dünkü konu için çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim kusura bakmayın online değildim yazamadım ama bugün size birşey sormak istiyorum dün belirtmiştim elimdeki bütçe 4000 4500 diye sizde bana ybr cbf ve apachiyi önermiştiniz ybr iyi görünüşü tam sportif motor ancak cbfye kurye motoru...
  6. M

4000-4500 Tlye Motor Tavsiyesi

Arkadaşlar motor alacağım öğrenciyim kilit sistemleri ve güvenlik malzemeleri alındığında elimde 4000 4500 cşvarında para kalıyor bana sportif ve birazda hızlı 125 cc ile 150 cc arasında bir motor önerirmisiniz bu motoru genelde okula giderken ve gezmelik alacağım sadece yılda 2-3 defa muğladan...