Arama sonuçlarınız

1. YAHYaONUR

Cbr 250 terleme

Arkadaşlar bugün bir kardeşime cbr 250 motor bakmaya gittik, motorun sağına soluna bakarken ekteki gibi bir manzarayla karşılaştık, terleme olabilir mi olamaz mı derken biraz kafamız karıştı, terleme olsa blokla kapağın birleşme yerinden başlamaz mı sızıntı, bu daha alttan başlamış.
  2. YAHYaONUR

Sarı sitede favorilerinizde ki ilk 3 ilan ?

Bu listede çok değişik şeyler de olabiliyor ama şu aralar piyasa biraz kıpırdanmaya başlamışken favorilerimizdeki top 3 leri paylaşalım mı? Benimkiler; 1-Tracer 700 ilanı (motoruma muadil bir ilanı takip ediyorum) 2-s1000rr ilanı (hayaller...) 3-Dainese Trq Tour Gore-Tex Uzun Bot
  3. YAHYaONUR

Mt 07 Tracer/ Naked Suspansiyon ve yay modifikasyonu.

Arkadaslar merhaba, nisan mayis aylari gevsedi gene keman yaylari :cherry::cherry::cherry: Tracer on suspansiyona bir modifikasyon dusunuyorum, amacim virajlarda biraz da kararli olmasi, biraz daha spora yakin surus, ne yapmam lazim? Yay ve yag degisimi ne derece beklentiyi karsilar ? Boyle...
  4. YAHYaONUR

En sevdigim yuvarlak farli naked motosikletler, motor hacmi küçükten büyüğe. Top 10+2

1-Vanvan 200 (cbf-ybr-vtr) 250 leri geciyorum) 2-Honda cbf 500 3-Benelli leincino 500 4-Suzuki SV 650 (az kalsin unutuyordum seni) 5-Royal Enfield INTERCEPTOR TWİN 650 6- Yamaha xsr 700-900 7-Street triple 765 (single headlight version ) Su motoru neden soyle...
  5. YAHYaONUR

İstanbul'da 2 yaka arası bisiklet kullanmak

Merhaba dostlar. Kardeşim istanbul üniversitesi hukuk fak. Kazandı bu sene önümüzdeki hafta da dersleri başlıyor. Bir bisiklet hevesi var içinde güzergahı okul beyazıtda yurduda çapada arası 4-5 km civarı. Bu mesafede sıkıntı pek yok asıl sıkıntı üsküdar kuzcuncuk tarafına da kurs için gidip...
  6. YAHYaONUR

Bir hayırlı olsun da ben alırım.

Arkadaşlar Nc'mi, versys'mi, cbr650f mi, derken derken tracer 'ı aldım sonunda. Öncelikle şunu söyleyeyim bu aletlerin hepsini çok az az da olsa sürdüm ve kendi ihtiyaçlarıma ve zevklerime hitap eden aletin tracer olduğuna karar verdim. ilk bin km mi kullandım bile ve çok memnunum. Hakkında...
  7. YAHYaONUR

Shoei nin uretim tarihini kaskin ininin ninisine yazmasi.

Arkadasim kutunun uzerine 5 yildan fazla kullanma yazmasini biliyorsun da neden uretim tarihini yazmiyorsun, madem yaz uretim tarihini dogru duzgun biryere de (mesela beden etiketinin yanina) milleti kanser etme. Halen daha kaskinin uretim tarihine nereden bakilacagini bilmeyen kullanici...
  8. YAHYaONUR

Orta sınıf motosiklet almak, kafa karışıklığı.

Arkadaşlar bütçem 35-40 bin arası, ikinci el düşünüyorum, 2015-2018 model arası, temiz kazasız belasız bir makine arıyorum. Sürüşüm genel olarak eşimle beraber artçılı %30 şehir içi, %70 300-400 km yol(uzun tur tecrübemiz haliyle yok). Yani alacağım makine şehir içi sürüşede gelebilmeli. Bu 3...
  9. YAHYaONUR

Pinlock alt kenardan buğu yapıyor.

Arkadaşlar cümleten selamlar, Yeni aldığım shoei qwest kaskımı gelir gelmez pinlocku dikkatlice taktım, vizöre hiç dokunmadım genede sol alt köşede 1 saat üzeri sürüşte 1cm'2 lik ufak bir alan buğu yapıyor, görüşü engellemiyor ama canını sıkıyor insanın.geçen gün yağmur yağdığında kullandım...
  10. YAHYaONUR

Motora poliuretan köpük bulaştı nasıl çıkartırım yardım ?

Selam dostlar, Motoru kitlediğim yerin yanında sista köpük yakmışlar kim yaptiysa allah belasını versin motorun grenajlarına, koltuğuna falan hep benek benek yapışmış çıkmıyorda lanet. Koltuğu tinerle falan sildim çıkmadı nasıl çıkartabilirim, zamanla dökülürmü? Çokda uğraşıp çizmek istemiyorum
  11. YAHYaONUR

Sigorta dan parça değişimi, değişen hasarlı parçalara ne oluyor.

Cümleten selamlar dostlar, Bayram öncesi motosikletle ilk ufak kazamı yaptım, gerçi kazada denmez buna solumdaki aracın hafif dokunması sonucu sağa düştüm, tutanağı tuttuk, motoru servise götürdüm, karşı taraf hatalı, exper değişecek parçaları onayladı, ayak pegleri koruma demiri ufak tefek...
  12. YAHYaONUR

Hafta sonu Amasra'ya kaçıyoruz

Selamlar dostlar, Hafta sonu çadırımızı sırtımıza vurup Amasra'ya doğru kaçalım diyoruz. 2 adet kamping buldum, akarsu camping ve resif kamping. Giden kalan varsa nasıldır iyi midir? Nerede kalınır ? Nereler gezilir ? İşin aslı Burdur salda gölüne gitmek istiyorduk fakat cuma iş çıkışı yola...
  13. YAHYaONUR

Ankara'da şehir merkezine yakın viraj çalışması

Selamlar dostlar, Ankara'da şehir merkezinden çok uzaklaşmadan viraj pratiği yapılacak nereler var acaba? Gönül ister trafiğe kapalı alan olsun ama o imkansız olduğu için trafiğin nisbeten çok az olduğu nereler var? Termosa çayımızı demleyip gitsek..
  14. YAHYaONUR

Yamaha RD 350

Cümleten selam dostlar, Dedemin garajda üstü tozlu paslı bir rd 350 var motoru ayrılmış kenarada öyle duruyor internette biraz araştırdım pek birşey bulamadım tek bulabildiğim TR 'de pek alınıp satılan binilen bir model değil sanırım, birde motor sanırsam 2 zamanlı. Sormak istediğim uğraşmaya...
  15. YAHYaONUR

Yaya geçitlerindeki beyaz şeritlere dikkat.

Arkadaşlar herkese merhabalar. Ben acemi bir sürücüyüm daha 10.000 km yi bile görmedim henüz ilk motorumu kullanıyorum ustalar zaten çok iyi bilirler ben benim gibi acemi arkadaşları uyarmak isterim. Bu yaya geçidindeki beyaz boyalı şeritlerin üstü her ne hikmetse sürekli nemli-ıslak oluyor ve...

Yeni mesajlar