Arama sonuçlarınız

1. yeditepely

eken aksiyon kamera tamiri mi,insta 360 mı?

Herkese selam. İki adet Eken h9r aksiyon kameram vardı.Güvenlik acısından birini kaskıma,birinide arkaya takıyordum. gecen sene Bodrumda denizde cekim yaparken koruyucu kılıfı catladı ve su aldı bitanesi. oksitlenme yaptı. Bunun tamiri için nereye gitmem gerekli.istanbul anadolu yakasındayım...
  2. yeditepely

sol serit dışı kullanmak

Yogun trafikte bircogumuz en sol seridin yanında olan beton bariyer ile çizginin arasında gidiyoruz. Bazi arkadaşlar oradan aşırı hızlı gitmekte bazılarımız da benim gibi heran bir araç az sola kayabilir, kolunu uzatabilir veya kapıyı açabilir düşüncesi ile daha yavaş ve dikkat ederek gidiyoruz...
  3. yeditepely

Vizoru değişebilen kask tavsiyesi

Arkadaslar selam. Benim uyguna almış olduğum kaskimin vizoru siyah. Akşamları yolda ilerlerken çukurlarda mazgallarda goremedigim için çok yavasliyorum ve çevreyi goremedigim için güvenli suremiyorum. Uygun ortalama fiyatlı vizor çeşitliliği olan kask tavsiyelerinize ihtiyacım var. Yazın...
  4. yeditepely

Yatan scotera bakım için ne yapmam gerekir.

Arkadaslar 50 cc 2500kmde scoter kisbeem var. Kış boyunca 3,4 ay civarı yolda ayak uzerınde brandalı kilitli sekılde duruyor.Müsait bir zamanımda bakıma götürmek istiyorum veya bakımı ben yapabılırmıyım. Servis 25km mesafede ve yatan motoru calıstırmadan,binip gitmeden önce benim herhangi bir...
  5. yeditepely

Güvenlik Kamera Sistemleri Hakkında Tavsiye İsteği

Merhaba Arkadaslar. Evim için kayıt cihazlı 2 veya 3 kameralı bir sistem arıyorum.Hazır sistem mi almalıyım,yoksa kayıt cıhazı ve kameraları tek tek mı almalıyım pek bılgım yok.Aradığım guzel bır cekım yapsın yeter. Nasıl bir kamera tercıh etmelıyım özellikleri nasıl olmalı. Kamera sistemleri...
  6. yeditepely

Vizör açık gezmenin sonucu..

Merhaba Arkadaslar. İki hafta öncesinde bir gece yarısı gözümde bir batma hissettim.Kirpik kaçmıstır diyerek gözümle oynamaya,ovalamaya başladım.Hiçbirsey değişmedi ve zorla uyudum.Sonraki gün batma devam ediyordu.Tabi ben yine ovalıyorum gözümü,devamlı yıkıyorum yok arkadas bir batma var...
  7. yeditepely

Far hakkında soru

Arkadaslar Merhaba.Konuyu yanlıs yere actıysam kusura bakmayın lütfen. Farlarım sarj dinamosuna baglı oldugundan rölantide kısık,gaza göre şiddetleniyor.Fakat şiddetli yanma hali bile normal scoter motorların aydınlatması gibi değil.Bazı kişilerin motorlarının aydınlatması göz alıcı cinsten...
  8. yeditepely

Sonunda Kisbee aldım

Merhaba arkadaslar.Kisbee ile today için konu açmıştım.Arastırmalarım sonucu kisbee de karar verıp bugun aldım. Nakit 5300 tl. Spada kask 150tl. Kilit 250 tl Yalnız emnıyette plaka verildi ama plaka basmaya gıdene kadar saat 17:00 oldu.Elimde sadece plaka evrağı kaldı.Polis çevirse bir sorun...
  9. yeditepely

50 cc Kisbee veya Today Tavsiye lüten.

Merhaba Arkadaslar. Adım Atakan yasım 32 istanbuldanım. Foruma yeni üyeyim.İnternette arastırma yaparken sitenizi buldum ve katılmak sizlerinde bilgisinden faydalanmak istiyorum. 50 CC bir motor alacagım.Birkaç gündür Honda todaylere bakıyordum.Hatta görüştüğüm birileri oldu.Son günlerde...

Yeni mesajlar