Arama sonuçlarınız

1. D

Tavsiyelerinize ihtiyacım var!!!

Merhaba arkadaşlar.10-15 bin TL arası bir bütçeye sahibim. Bu bütçe ile alınabilecek, iş-ev güzergahı arasında kullanacağım, bazı günler eşim ile deniz kenarına gideceğim chopper/cruisser tarzında bir motosiklet almayı düşünüyorum. Fakat kafa biraz karışık,aslında butceyi arttirip gönlüm GV650...
  2. D

Türk derin devleti ve faili meçhul cinayetler...

Uzun bir aradan sonra,sanırım mesleğinde verdiği can sıkıntısı nedeni ile yine araştırmaya ve okumaya başladığım konulardan biride budur. Ne yazık ki her biri hala gizemini korumakta ve failleri belli değildir. Gaffar Okan,Cem Ersever,Uğur Mumcu,Nihat Erim,Abdullah Çatlı,Turgut Özal,Eşref...
  3. D

Bu aralar mafyalara sardım!!!!

Başlıkta da belirttiğim gibi bu aralar Türkiyenin önde gelen şu anki ve geçmiş mafya liderlerine sardım.Günde en az 4-5 saat boyunca araştırmalar yapar,kim kiminle,kim kimin adamı, kime daha yakın gibi bilgileri okur oldum. Sonuç olarak ne elde ettin derseniz eğer hic bir şey.Ama bu hayatlarda...
  4. D

Karbüratör tamirinden sonra gaz yememe...

Arkadaşlar bi kaç gündür karbüratör tahliyesinden benzin akıtma sorunum vardı. Sürekli olarak damla damla seklinde akıyordu benzin. Motoru çok zorlayan biri değilim. Forumda biraz araştırınca karbüratör şamandırasının bozuk olabileceğini gördüm. Dun akşam isten çıkıp eve yaklaştığında bi...
  5. D

Saçma gelebilir ama bilgim yok...

Arkadaşlar motosikletin akü artik ömrünü doldurdu ve değişmesi gerekiyordu. Ben sürekli olarak işte olduğum için ve sadece hafta sonları izinli olduğum için, çıkıp akü alamıyorum. Motosikletimdeki akü dik akü.Yani enine değil de boyuna uzun.Doğal olarak akü yatağı da dik bir şekilde. Fakat...
  6. D

Silindirden gelen duman!!!!

Merhaba arkadaşlar, hepinize hayırlı sabahlar.... Dün aksam is yerinden çıkıp eve giderken ışıklarda beklediğimiz bir sıra, nedenini bilmediğim bir şekilde genzim yanmaya,bir yerden duman kokusu almaya başladım. Hava yavaş yavaş kararmaya başladığı için pek bi anlayamadım ne kadar baksamda. Az...
  7. D

Bu ayakkabı iş görür mü?

Merhaba arkadaşlar. Ekipman eksiğim olarak sadece bot kalmıştı.Artık onu da tamamlayarak eksiksiz bir şekilde trafikte ilerlemek istiyorum.Fakat tercih konusunda biraz kararsız kalmışken karşıma bu ayakkabı çıktı.Sizce alınabilir mi?Motosikletim MCT 250.Öyle aman aman bir hıza çıktığı...
  8. D

Elektrik sorunu...

Arkadaşlar her yeri alt üst ettim fakat,benim gibi sorun yasayan yada buna yakin bir şey yasayan kimseye denk gelmedim. Bu neden ile konu açtım.Durumu şu şekilde özetleyeyim. Motosikletimin hic bir yerinde elektrik yok.Muhtemelen akü bitmiş durumda.Ayak marşı da olmadığı için maalesef mecburi...
  9. D

Tavsiyenize ihtiyacım var...

Günaydın arkadaşlar,hayırlı ve huzurlu bir gün dilerim... İki gün önce yeni bir çinli chopper aldım. Günlük ortalama 50-60 km kullanıyorum,işe gidiş ve geliş için. Fakat üzerindeki lastik durumu epey vasat bir halde.Artik özellikle arka tekerlekte hic bir şey kalmamış, bildiğin kâğıt gibi...
  10. D

Karbüratörü enjeksiyona çevirme...

Hayırlı geceler arkadaşlar.Gecen hafta hurdaya çıkardığım bir çinli cruisser motosikletin üzerinde hem tecrübe kazanmak,hemde bir hobi olarak biraz değişiklik yapmak istiyorum.Motosikletin blok kısmında ağır bir hasar mevcut ve motor kısmının komple yenilenmesi gerekli.Blokta hasar mevcut. Bende...
  11. D

Senet ile motosiklet satanlar çoğaldı...

Hayırlı geceler arkadaşlar. Bir dönem maddi durumu yüzünden bir turlu motosiklet alamayan,erteleyen ama almak için de bin bir çeşit yol arayan kişiler ile karşılaştık.Bundan bir iki ay öncesine kadar point ve çınar motor haricinde senet ile satış yaptığı bilinen çok az firma vardı. Bu gün...
  12. D

Sigorta ücretleri düştü mü?

Herkese hayırlı aksamlar arkadaşlar.Az önce sosyal paylaşım sitesinde gördüğüm bir haberi direk aktarıyorum... Bugün iti ari ile trafik tescil işlemleri (plaka çıkarma ücreti) 220 tlden 88 TL ye düştü.Ayrıca yabancı şehir plakalı araçlarında devir işlem masrafları da 246 TL den 126 TL te...
  13. D

Motosiklet vitesteyken zincir yağlama ve sonuç!!!

Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık bir iki saat önce başıma gelen bir olay.Arkadaşla buluştuk hava iyi dedik gezelim biraz.Ben arkadaşın artçı olarak gidiyoruz.Birden bi kadın çıktı sokağa, deli gibi bi orya bi buraya gidip duruyor.Atladı bizim önümüze arkadaş durdu tabi.Belli Suriyeliler,neyse kadın...
  14. D

MT ailesine teşekkürler...

Merhaba arkadaşlar,bu site ile ilk defa 2012 yıllarında tanıştım. Daha sonra bir kaç sorun nedeni üyeliğimi iptal ettirdim.Yaklaşık olarak bir yıldır da dışarıdan takip halinde olduğum bu aileye tekrar üye oldum. Buradan site yönetimine, değerli kullanıcılara teşekkür etmek istedim.Açtığım bazı...
  15. D

Böyle bir proje ne kadar mümkün olur?

Hayırlı aksamlar arkadaşlar. İki uç gündür sürekli olarak acı kaybimiz rahmetli Barkın abi ile ilgili haberleri görmekten Yoruldum.Öyle ki hakkımda açılan davaya gidemedigim için aranmam çıkmış. Fakat haberleri okurken bir şey gördüm. Barkın abinin biyografisini anlatan bir makalede kendisinin...
  16. D

Lanet olsun artık yaaa...

Arkadaşlar merhaba; Daha önceden de açtığım bir konuda yardımınızı istemiştim. Motosikletin yağ soğutmalı ve önde bir radyatör var,Gecen haftalarda bu radyatörün bakir borularından birisi dipten kopmuş, yolda fark ettim. Daha sonra motosikleti eve götürmek için sürekli yağ ilave ederek yaklaşık...
  17. D

SL 200 mü yoksa GV250 mi?

Arkadaşlar uzun zamandır motosiklet kullanıyorum. Chopper/cruisser tarzları en çok hosuma giden ve tecrübemin olduğu motosikletlerdir.Daha önce bir tanıdığıma ait GV650 model motosikleti yaklaşık olarak 1 yıl her gün kullandım.Geçirdiğim kaza sonucunda maalesef sol el bilegimde derin bir doku...
  18. D

Benim yaptığım hatayı yapmayın. Yeni başlayanlar...

Uzun yıllar motosiklet sürdüm.Çok şükür ciddi hic bir kazam olmadı, sadece bir kaç yerimde asfalt yanığı var.Şimdiki yazacaklarim genç ve yeni başlayan arkadaşlara ders olsun ki ayni hatayı yapmasinlar.Dediğim gibi uzun yıllar motosiklet sürdüm.En son gecen yıl iş yeri ile ev arasında...
  19. D

Kazaya gel...

Merhaba arkadaşlar.Sizlere bu sabah yanımdan geçen Apaçi kardeşimiz ile alakalı bir konu paylaşmak istiyorum ki,piyasada yeni yeni türeyen motosiklet heveslisi arkadaşlar okursa belki ders olur. Sabah saat 08:30-09:00 saatleri arasında mesai mi bitirip,arkadaşıma vardiyayı devretti.Baktım hava...
  20. D

Bilmiyorum sizde de oluyor mu?

Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık olarak motosiklet üzerinde 20 000 km den fazla bir tecrübe sahibiyim.Fakat işin garip tarafı, bu sitede yada başka bir yerde motosiklet sürücülerinin yaptığı kazaları okuyunca,izleyince içimi bir korku sarıyor. Daha önce bir kaç ufak kaza atlatmama rağmen yinede...

Yeni mesajlar