Arama sonuçlarınız

1. R

150cc Beatrix vs Max-t (Arora) Önerisi

Hayırlı pazarlar. Arora'nın 150cc Beatrix modeli ile Max-t modeli arasında çok kararsız kaldım. Forumda bu iki modeli de kullanan arkadaşlar var ise onların naçizane önerilerine ihtiyacım var. Genelde İstanbul içi işe gidip gelmek (5-10 km) için kullanıyorum. Eğer üzerinde olmaktan keyif alır...
  2. R

Scooter'a Uzun Siperlik Tercihi

Hayırlı günler üstatlar. Arora Cappucino 125 cc Scooter'a, GP Kompozitin rüzgarlığını taktırmıştım, rüzgarlığın demir ayaklıkları, aynaları sağdan ve soldan biraz dışarıya aldığı için geriyi görüş açım daha da arttı ama rüzgarlığın, kaskın camını açarak kullanmak zorunda kaldığım zamanlarda...
  3. R

Scooter'a şarjlı ahtapot telefon tutacağı taktırdıktan sonra Scooter sapıttı!

Arkadaşlar iyi günler. Arora Cappucino 125 cc Scooter aldım. Daha 350km'de. Geçen gün rüzgarlık aldım, bari taktırmışken şarjlı telefon tutacağı da alayım da ikisini birlikte taktırayım dedim ve şarjlı ahtapot telefon tutacağından alıp, rüzgarlık ile birlikte motor tamiri yapan bir yere götürüp...
  4. R

Rüzgarlık Üzerine Deflektör (Rüzgar saptırıcı) Tavsiyesi

Hayırlı günler üstatlar. 125 cc Scooter'a füme renk GP Kompozit rüzgarlık alıp taktım. Ev ile iş arası 3km ve mahalle arası yol olduğu için 30-40km'yi geçemiyorum, bu yüzden de kask takmıyorum, onun yerine yüzüme gözüme toz kaçmasın, saçlarım da uçuşmasın diye bu rüzgarlığı taktırdım ama dik...
  5. R

Arora Cappucino 125 Kontak Anahtar Koruma Kilidi Arızalı Çıktı, Ne Yapabilirim?

Arkadaşlar hayırlı günler dilerim. 2022 model Arora Cappucino 125 cc Scooter aldım. Daha alalı 1 hafta olmadı ama garip bir sorun yaşadım. Kontak kilidini kapatan koruma mekanizmasını bir deneyeyim dedim ve park ettikten sonra SHUT'a bastım, koruma demiri kontağın önünü kapattı buraya kadar bir...
  6. R

125 cc Scooter için lastik önerisi (Michelin City Grip 2 vs Anlas Winter Grip 2)

Hayırlı günler üstatlar. Kısa bir süre önce Arora Cappucino 125 cc Scooter sahibi oldum. Daha 200km yapamadım çünkü evim ile işim arası, git gel en fazla 6 km bir mesafede. Bu Scooter'ın fabrika çıkışı lastikleri bana pek güven vermedi ve özellikle diğer Arora kullanıcısı arkadaşların "Mümkünse...
  7. R

Scooter için yağmurluk önerisi?

Hayırlı günler üstatlar. 125 cc bir Scooter'ım var. Ev ile iş arası 3km bir mesafem var ve 5 dakika sürüyor. Hafta içi mahalle arası yoldan gidip gelme ile 6km yol yapıyorum. Arada da ilçe dışına çıkıyorum. Malum kış gelmek üzere. Sizden, yağmurlu havalar için bedenimi, pantolona kadar koruyup...
  8. R

İlk motosikletime ekipman önerisi ve tavsiyeleriniz

Herkese hayırlı pazarlar. 2 gün önce Arora Cappucino 125 cc Scooter sahibi oldum. Başlıkta, daha evrensel olduğu için motosiklet olarak belirttim. Hevesimi almaya çalıştığım için Scooter 2 günde 70km'ye geldi. Evim ile işim arası 3km. Hafta içi günde 10km yol yapmayacağım yani. Hafta sonları...
  9. R

Vitesli motor mu, Scooter mı? (Kuba Superlight 125 vs Hero Dash 125)

Herkese hayırlı pazarlar dilerim üstatlar. Zamanında, arada sırada işe gidip gelmek ya da gezmek için arkadaşların Schooter'larını alıyordum, sırf bu yüzden A2 motor ehliyeti aldım, sınava da sırf ileride belki vitesli de sürerim diye düşünerek vitesli motorda girmiştim. Bir kaç yıl sonra ise...
  10. R

İlk motor için hangisini önerirsiniz?

Arkadaşlar iyi günler. Çocukluğu bisiklet ile geçmiş birisi olarak biraz geç de olsa, ev-iş (5km) arası ulaşım için bir motosiklet almaya karar verdim. Hayatımda hiç motor sürmeyen birisi olarak geçen gün komşumun 125'lik Asya Nostalji motorunu alıp sürdüğümde, bisikletten kalma tecrübemden...

Yeni mesajlar