Arama sonuçlarınız

1. M

MOTOR HEVESIM KAÇTI (ÇALINDI BULUNDU)

Merhaba abilerim uzun zamandir motor almanin hayalini kuruyordum. Kismet 2 hafta oncesineymiş. Bayağı bi arastirip kendime 2.el bi cbr 125 aldim. Çok mutluydum sonunda almanın sevinci felan vardı taaki geçtiğimiz cuma gunune kadar. Motorum gece 2.5 da çalındi Sabah kalkip hemen tanidiklarimi...
  2. M

17 yaş Motor onerisi

Abilerim selamun aleykum oncelikle ben a1 ehliyete kaydoldum bu 2 ay içinde alacagim Allahin izniyle şimdi Ben Cbr 125r buldum 2011 model başlamak için iyimidir sizce cussem iyi boy 1.80 2 sene elektrikli motor 1 sene kadar benzinli scooter surdum ufak yerlerde
  3. M

CBR 125 Anlayan Abiler

Oncelikle Selamun aleykum abiler şimdi bi cbr 125 2011 model buldum sag sol grenajlari boyali dedigine gore depoda arka kuyrukta camurlukta boya yokmuş fiyati 5500tl yeni kasa 36binde Arka lastik yeni daha SIyah stikerler orjinal degil sizce alinirmi Bulundugum şehirde temizleri 6700 den...
  4. M

CBR 125R SORU

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın. Ben honda cbr 125r alacagım fakat motorun grenajları arka kuyruk depo çamurluk hariç komple boyalı ve boya belli stikerler orjınal degil üstündekı 2011 model yeni kasa 35bın kmde alınırmı sizde fiyat olarak...

Yeni mesajlar