Arama sonuçlarınız

1. D

??lik depoyla ???cclik motor ???kilometre yapar?

İşin özü şu kaç cclik motorlar kaçlitrelik depoyla ne kadar yol yapıyor onu öğrenmek istiyorum arkadaşlar...Örneğin 250cclik virago 250 12litrelik depoyla 350 kilometre yol yapar gibi(uydurdum aman ha :cherry: ) sizde kullandığınız motorlar üzerinden söylerseniz bilgileniriz...(tabiiki yol...
  2. D

Köpeği olan arkadaşlar!!!

Yaw bende bir boxer var.evde yalnız bırakınca içine ediyor ortalığın bana inat!Şimdi motorlu olunca bunu ben nasıl yanımda götürebilirim bir fikri olan var mı?Aklıma sırtıma 80lt'lik kamp çantamı alıp köpeği de içine atmaktan başka çözüüm gelmiyor. :joker: Var mı önerisi olan? :cherry:
  3. D

Ya bu cc olayı nediir? :)

Ciddi soruyorum.yani bu cc gücü nedemektir.kaç kilometrelik hızı temsil eder? özellikle mesela 70 cc,125 cc,250 cc ne kadar hız yapan araçlar oluyor?ve mesela iki kişiyi rahat taşıyabilmesi için bir motorun gücü ne olmalıdır? :) teşekkür ederim cahilliğimi affedin daha çooook yeniyim :)
  4. D

Kanuni Seyhan 250c...???

Şincik ben yeni katılan motorsikletsiz bir arkadaş olarak, buradaki bazı arkadaşların kanuniyle ilgili yoğun bilgisine muhtacım Çünkü 4 ay içinde falan alacam bir tane.Yalnız ne olur bununla ilgili birinci derecede bilgili arkadaşlar yardımcı olsun çünkü hiç görmemiş denememiş arkadaşlar...
  5. D

Yeni bir çaylak katıldı aranıza

:farao: merhaba arkadaşlar!ben izmirden Dean Vefik İZGİ.24 yaşındayım ve izmirden katılıyorum.Yani şimdilik.Yaz sezonu boyunca izmirde kışında istanbuldayım! 4 gündür üyeliğimin aktive edilmesinibekliyordum nihayet oldu. Benim henüz bir motorum yok.Ama yaklaşık 7-8 yıldır profesyonel off road...