Arama sonuçlarınız

1. S

GIVI xs313 20 lt Sport Bag

Merhaba arkadaşlar, eski motorumda kullandığım; Sele,kuyruk çantası diye tabir edilen, bağlantı ekipmaniyla ister sele ister topcase demirine takabileceginiz çantamı satıyorum. * Naked - SuperSport modellerde, motosikletin ruhunu bozmadan kullanılabilecek en iyi alternatif dir. İlanda detayli...
  2. S

GIVI xs313 20 lt Sport Bag

Merhaba arkadaşlar, eski motorumda kullandığım; Sele,kuyruk çantası diye tabir edilen, bağlantı ekipmaniyla ister sele ister topcase demirine takabileceginiz çantamı satıyorum. https://www.ozenmotor.com.tr/ProductDetails/-givi-xs313-kuyruk-canta/635/5838 * Naked - SuperSport modellerde...
  3. S

Egzoz cezaları hakkında..

Merhaba arkadaşlar, Bu aralar performans egzozlu motor sahibi arkadaşlardan aldığım duyuma göre, ceza yemede ciddi oranda artış var. Forumda yakın zamanlarda başına gelen,duyan var mıdır? Bu konuda önerisi olan var mıdır? Başka bir soru olarak performans egzozu susturucu ile kullanıp ceza alan...
  4. S

2016 MT-25 Kazasız Uygun fiyata

Merhaba arkadaşlar titizlikle ilgilendiğim motosikletimi satiyorum. Hedef Tracer700, başka takas düşünmüyorum. Kazası yok trameri yok, yana yatması var. Korumaları alindigi ilk günden beri var, kuruş masrafı yok garantili servis motorudur...
  5. S

Dainese Super Speed Tex

Kasım 2016 da alındı kış gelmeden 5 gün kullanıldı. Üzerimde kalma süresi gün içine en fazla 1 saate tekabül eder :) detaylı açıklamayı da ilanda yapmıştım...

Yeni mesajlar