Arama sonuçlarınız

1. HaktanCbr

Ducati model motosikletlerde ayaklık problemi

Tüm ducati model motosikletleri ilgilendiren bir ayaklık probleminden bahsedeceğim Arkadaşlar İtalyanlar şasi tasarlamayı bilmediklerinden olsa gerek şasiyi minimal tutuyorlar bu neticede ayaklığı bağlayacak bir şasi olmadığı için motosikletin yan ayaklığı bloğa bağlı. Ducati motosikletinizin...
  2. HaktanCbr

Hasar kaydına bakarken dikkat edilmesi gereken gözden kaçan ufak bir detay

Selam arkadaşlar, benim hep dikkat ettiğim ancak bazı arkadaşlarımızın veya büyüklerimizin çok üzerinde durmadığı bir konuya kendi çapımda açıklık getirmek istiyorum. 2021 yılında ederi 150bin tl olan bir x marka spor motoru örnek olarak ele alalım, 2016 yılından kalma 20 bin tl lik bir hasar...
  3. HaktanCbr

Rosso 2 3 lastikler neden bu kadar seviliyor?

Selamlar, hep merak ettiğim bir soru için bu konuyu açtım umarım sizde fikrinizi paylaşıp düşüncemin doğru yada yanlış taraflarını belirtirsiniz. Üç çift bundan (rosso2) bunun abisinden (rosso supercorsa sp) de iki çift bitirdiğim için bir yorum yapabileceğimi düşünüyorum. Lastikler bence berbat...
  4. HaktanCbr

Genel olarak ducati monster 696 merak edilen konular ve tavsiyeler

Amerika menşeili sadece ducati monster model motosikletleri konu alan bir forumda meraktan gezinirken bulduğum bir başlıktan öğrendiğim bilgileri sizlerle paylaşmak istedim, umarım birilerinin işine yarar. Bazıları birebir çeviri bazıları da kendi yorumlarımı kattığım maddelerden oluşmaktadır...
  5. HaktanCbr

Motosiklet serüvenim ve kazandığım tecrübeler

Herkese selam arkadaşlarım, abilerim ve ablalarım. Gece gece uyku tutmadı biraz foruma giriyim insanlar neler yapmış diye bakıyım dedim ve yaşadığım birkaç kazadan ve detaylı olarak motosiklet tecrübelerimden çıkardığım dersleri sizinle paylaşmak istedim, "saat 4 kafayı mı yedin yat uyu"...
  6. HaktanCbr

Yolda kamyona ait olduğunu düşündüğüm çelik parça ile yaptığım kaza

Herkese iyi akşamlar sayın motosiklet.net üyeleri. 27.4.17 tarihinde başıma çok talihsiz bir olay geldi. Eğimli yolda sollamaya çıkarken karşıma aniden bir çelik parça çıkması sonucu motorum ile ön teker tarafından bir çarpma gerçekleştirmem sonucu lowside kazaya maruz kaldım ve neredeyse 200...
  7. HaktanCbr

Merhabalar

Herkese merhaba ben Haktan 20 yaşındayım cbr 250r kullanıyorum ilk motorum 1 senelik 20bin km ye yakın tecrübem var, söyleyeceğim başka bir şey yok kalıcı olmayı düşünüyorum forumda, umarım masada yeriniz vardır:).